Merhaba;
Size bir programdan bahsetmek istiyorum.Bu program upload ile uğraşıyorsanız işinize çok yarayacak.
Kazancınızı %90 artıracak.
Dikkat: Ömür boyu güncelleme ücretsizdir.
Fazla uzatmayayım.Gözlerinizle görün.
%10 indirim ile almak için tıklayın.
Son yayınladığım video;
http://www.youtube.com/watch?v=3QyrR8gDQDk&feature=player_embedded
(%10 indirim var)
Ekleyebildiğim kadarıyla kullanıcı yorumlar; r10 daki yorumlardır... ve sanalpazardanda var....
Size bir programdan bahsetmek istiyorum.Bu program upload ile uğraşıyorsanız işinize çok yarayacak.
Kazancınızı %90 artıracak.
Dikkat: Ömür boyu güncelleme ücretsizdir.
Fazla uzatmayayım.Gözlerinizle görün.
%10 indirim ile almak için tıklayın.
Son yayınladığım video;
http://www.youtube.com/watch?v=3QyrR8gDQDk&feature=player_embedded
(%10 indirim var)
Ekleyebildiğim kadarıyla kullanıcı yorumlar; r10 daki yorumlardır... ve sanalpazardanda var....
Dostum Enes bey öyle biri değil güvenebilirsin.Referansı çoktur...
programı sorunsuz şekilde aldım kullanıyorum teşekkürler
Öncelikle eneess Arkadaşım Sana Blog Sayfanda Hazırladığın Anlatımlar Açıklamalar Ve Güncel Bilgilendirmeler İçin Teşekkür Ederim.
Çok Uğraşlar Vermişsin Ve Ne Kazanıyorsan Hakkını Veriyorsun Başarılarının Devamını Dilerim.
Bende Bu Theme Posteri Almak İstiyorum .
Msn Adresini Ekledim. Karşılaştığımızda Ufak Bir Görüşme Yapıp Alışverişimizi Yaparız İnş. Tekrar TeşekkürLer.
Poster alacağım zaman paypal sitede açık değildi ve freddy ye sormuştum enesss nickli arkadaş güvenilir mi diye. Güvenebilirsin demişti. Buraya da yazayım dedim alacak arkadaşlara referans olsun
Enes Beyle direk irtibata gectikten sonra programa sahip oldum gayet güzel ve kullanışlı saatlerce konu açma derdi yok , teşekkürler enes bey..
enes kardeşten alırsan sınırsız çünkü sizin adınıza alıyor lisansı, ama kullanılmış lisansını satan birisinden alırsan şansına kalmış iki kişi kullanırsa hesabın ban riski var o yüzden sıfır almak herzaman iyidir
1 adet themaposter aldım , fiyatı daha da yükselmeden bir köşede dursun .
eneess arkadaşa teşekkür ederim onun aracılığıyla aldık
Arkadaş çok yardım sever birisi, bu mesaj iyi netteki ilk mesajım ama iyi bakarsanız yeni üye olmadığımı görürsünüz. Program süperrr
edit: ikinci imiş
enes arkadaştan thema poster programı aldım sağolsun çok yardımcı oldu
Upload işine yeni başlayacak arkadaşlar bu programı almadan sakın upload işine girmeyin
1 adet themaposter alındı.Kendisi çok nazik ve yardımsever birisi.Çok teşekkür ediyorum.
PayPal ile ThemaPoster alındı.
Sanalpazar'dan ürünü aldım ve ödeme yaptım. MSN'e ekledim sizi bekliyorum.
Sorunsuz ThemaPoster alındı. İlgili bir arkadaş tavsiye edilir. İyi satışlar...
Çok teşekkürler . Müthiş bir program ve çok güzel bir hizmet
program alındı.
1 Adet poster arkadaşıma 1 Adet kendime Aldım Güvenli ve çok hızlı Alışveriş Teşekkürler
gece 02 ve arkadaş sağolsun yardımcı oldu programı aldım. teşekkürler
Sanalpazar üzerinden bir adet sipariş verdim
1 adet alınmıştır. İlgili arkadaş...
12 ay taksitle aldım bakalım onayı bekliyorum
Haftasonu sanalpazar yavaş çalışıyor.Sorun budur.Onaylama geç olmuştur.Program alındı Tek sorun sanalpazar.com dan doğan aksaklık Enes kardeşime çok teşekkür ederim ilgisi için gerçekten çok ilgili bir arkadaş sanalpazardan almak isteyen arkadaşlar hafta içi alsınlar özellikle
Ben aldım gerçekten memnun kaldım nakitim olmadığı için kredi kartına almak istedim enes arkadaşımızda bize kolaylık sağladı sağolsun taksit imkanı olduğu için daha bir güzel özellik 57 TL karşılığı isterseniz 9 taksit bile yapabilirsiniz yada 2,3 size kalmış
Gerçekten güzel bir program ve anlayışlı bir satıcı güvenirlilik notum %100 'dür.
Tekrar teşekkürler...
1 adet theme poster lisansı aldım. teşekkürler hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. saolsun arkadas cok ilgili.
hemen satıştan ilk faydalanan ben oldum sanırım
Enes beye ilgisi ve güveni için teşekkürler,kesinlikle kendisine güvenebilirsiniz
Prgrami aldim sitelere uye olmaya basladim bakalim ne kadar kullanisli