Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

uploader arayan ?

uskuary

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
günde en az 5-6 upload yapabilirim(8mb bağlantım varm).bugun itibari başladığım arşivleme işlemine 1hafta devam edicem...istenilirse yeterince hit'inin olması şartıyla para almaksızın forum-ve bloglarda mp3-filim paylaşabilirim..

pm atarsanız sevinirim iyi günler..

uskuary

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Konuyu yanlış yeremi açtım yoksa yanlış mı izah ettim bilemiyorum fakat beleşten bu işi yapıcak biri olarak halen bi teklif alamadım :sinir:

TJAY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Kardeşim Turbo bite Refimden üye olabilirsen yeni açılan sitemize hem katkıda buluna bilirsin hemde kardeşimiz olarak bizim yanımızda yer alabilirsin çünkü bizde senin gibi yeni başladık MSN PM atın Akşam 7 den sonra görüşebiliriz Cumaretsi pazar zaten tatilim kesin görüşürüz ;)

Site ismini istersen PM atarım ;);):kahve:

Mehmet5

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
HotFile de benim upload ettiğim dosyaları paylaşırsan, bana kazandırdığının yarısını ödeme alınca verebilirim.

eneess

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Hocam size bir kaç sorum olacak.Ben bu telif hakkı konusunda çekingelerim var.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Başımıza bir iş gelmesin.Yaptırımları nelerdir.

reklamsiz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
56
www.FingerceTeam.com
Program,Film,Müzik,Oyun,E-Book Paylaşım Sitesi

www.FilmCiniziz.Com
Online Film Sitesi

iki site'de konu paylaşabilirsin.
tabi reklam olmadan..
Ücret olarak birşey veremem ama Premium verebilirm(Hotfile,rapidshare,megaupload vs)
Örneğin düzenli olarak konu açıp genel düzene önem verirsen örnek olarak sölüyorum domain hosting falan verebilirm.