İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üzücü bir durum forum.iyinet.com'da

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kırmızı renkli üyeler premium hesapları olan arkadaşlar sanırım.
Sizin "Üzücü Bir Durum" diye açtıgınız başlıkta ve devamında gelen konu içeriğinde bol bol admin eleştirilmiş...

Hani elmanın öbür yarısı da ben olayım. Bu eleştiri yapan bütün şahıslar nerede ne üye var, hepsini toplayıp gelsinler yoksa banlansınlar...Aksi takdirde bu üyeler forumda hep online kalsınlar.

Söz konusu olan forum olunca, konu rekabetin içine giriyor...

Zaten buraya yeni gelen üyeler bu tür konuları görünce forumda fazla takılmak da istemiyor gibiler...

Bu tür konular (yok neden üye gelmiyor, gelse niye yazmıyor neden yeni konu yok vs.) türü komik konuların açılması direkt yasaklanmalıdır.

Örneğin yönetici ben olsam konuyu açan arkadaşa, mynete falan bi banner koyup da geliver derdim. Bu da bu sorunun çözümü...

insanlar sorunlara çare aramak için dertlerini dile getiriyorlar
bu da sana Komik geliyorsa Zaten yönetici olamazmışsın.
kaldıki sen mynete bi banner kodunmuda laf söylüyorsun insanlara ?
burda ne adamlar gördük günlerce yazılar yazdılar sayfalarca bilgi aktardılar
ne oldu sonunda?
"aaa bunlar çok kazanıyor şunları bir alaşağı edelim" davranışlarına mağruz bırakıldılar.
Öğretenlere "Çok bilmiş, ukala" dendi
eğer öğretmezler ise "aaa bunlarında bi yeri kalktı" oldu
yani öğretseler (yada paylaşsalar) bir dert paylaşmasalar bir dert oldu.
yönetimin elbet eksikleri var;
öncelikle "aman bi hit gelsin" modunda içeri davetiyesiz üyelik mantığını ortaya atınca, içerde bir hengame oldu .
alanlar ,satanlar ,sövenler ,sayanlar, çalanlar , çaldıranlar Gırla gitmeye başladı.
bu arada yazı yazanların yazılarınada;
"ulan ben seniin gibileri biliyorum sen varya ..." diye cümleler gelipte bunlar göz yumulunca , ne yazma hevesleri ne de paylaşma istekleri kaldı.

bir ara bazı yönetici arkadaşların "beğenmeyen gider kardeşim" tavırları yüzünden epeyce user uzaklaştı burdan.
o bahsi geçen forumlara burdan gitmedilermi?
ve ne zaman o forumların hitleri artmaya başladı ? bir bakılması lazım....
ve bunun akabinde de "yönetim karşıtı" ve "yöneyim yandaşı" türünde iki gurup oluştu.
(genelde) az mesaj atan ve henüz forumda kimligini bulamamış arkadaşlarımız nedense hemen
- beğenmeyen gitsin kardeşim.
- Sen ne verdinki bu foruma haaa ?
- ulan bi soru sorduk bi cevap vermediniz utanır insan ( sanki insanlar mecbur)
bu tür cümleler ile bi anda antipati kazandılar.
akabinde şu gelişti;
- yeni user aldınız ortalık perişan oldu
- bak adam daha ilk mesajınca spam yapıyor ( ki gerçekten çok gördük )
bunun gibi bir çok mesaj yığılmaya başlandı.
Son günlerde de sadece "link alırım abiiii , link satan varmı abiiii" ci arkadaşlar türedi.
eğer bu forumun yöneticileri "yönetici " sıfatını üstünde taşıyorlarsa ( ki %90 öyle duruyorlar) keplerini çıkartıp biz burayı nasıl daha iyi hale getiririz tartışması yapmalılar aralarında.
çünki herkese sorup bunu yapmaya çalışırlarsa her kafadan bir ses çıkacağından ve hiç kimseyi aynı anda memnun edemeyeceklerinden, yine sonu çözümsüzlüğe gidecektir.

bu fikirler tümüyle şahsıma ait olup kimseyi bağlamamaktadır.
Saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5