Arkadaşlar iyinet 'in üye düşüşü eskideki bazı hatalardan kaynaklanıyor bence. Neden derseniz, ben 2006 buraya üye olmak için davetiye istedim vermediler. Referans gösterdim vermediler. Sizce o zamandan küsmüş olamazlarmı üyeler. Şahsen ben küsmüştüm. İşte sizin üye kaybınız ve düşüşünüz bu yüzden gerçekleşti ve üye olmak isteyenler üye olamayınca başka sitelere yöneldi. Sizce haklımıyım, haksızmıyım?
Sen zaten 2005 de üye olmuşşun 2006 da neden bir daha üyelik istedin tam olarak anyalamadim.
Paylaşım yapmak için mod mu olmak gerekiyor onumu demek istiyorsun? Ya ben anlamıyorum, mod olanlarımı çekemiyorsunuz yoksa "buzağı" mı arıyorsunuz. Paylaşım yapmaktan bahsediyorsunuz söylermisiniz paylaşım yapanı biz forumdan mı atıyoruz şu mevzuyu biraz daha açarmısınız?
Domain adresi: irmik.net
Domain kayıt tarihi: 2007-09-09
Domain düşme tarihi: 2009-09-09
atay' Alıntı:Ozcan' Alıntı:Ben iptal ettirdim bankayı arayıp yani mantıklı olmak gerekirse domainin kayıt tarihi 2007 bitiş tarihide 2009 olarak gözüküyor. Sanki ben suçluymuşum gibi mesaj yazmışsınız yada ben hatalıymışım gibi.atay' Alıntı:Ozcan' Alıntı:atay' Alıntı:merhaba,
domainin düşme tarihine hatalı bakmışım. domain düşmüş.
lütfen bana hesap numaranızı ve bana eft yaparken verdiğiniz işlem ücretini iletin, yolladığınız para+işlem ücretini geri iade edeyim.
eğer irmik.net'i almak istersenizde, backorder vasıtası veya domain tamamen silindiğinde kayıt ederek sahip olabilirsiniz.
2009 a kadar uzattığın yazıyor?
15 ytl, 150 ytl gibi miktarlar için dansözlük yapacak bir insan değilim, keşke itrader kullanmadan önce biraz daha mantıklı davransaydınız.
domaini, bir arkadaşımın hesabından kayıt etmiştim. bugün arkadaşımla görüştüm, domainin düşmüş olduğunu iletti bana. size yalan borcum yok. yazık vallahi, ne diyeyim.
hesap bilgilerinizi gönderin, paranızı geri yollayacağım.
2005'ten beri iyinet'te kayıtlıyım. tek bir kişi çıkıp benimle alakalı olumsuz bir ticari olay anlatamaz, çünkü yok.
15 ytl icin, bir domain icin bu sekilde sözüme inanılmaması gerçekten üzücü. size arkadaşımla olan konuşmamı aynen ilettim, hatta madur olmamanız için havale masrafına kadar derhal yollamayıda istedim, fakat aynı iyi niyeti sizde göremedim.
neyse sağlık olsun. hoşçakalın.
artık var.atay' Alıntı:2005'ten beri iyinet'te kayıtlıyım. tek bir kişi çıkıp benimle alakalı olumsuz bir ticari olay anlatamaz, çünkü yok.
Ben üye olamadım ozaman. Neti bırakan bir arkadaşımın üyeliğini kullanıyorum.
aslında cevap burada beyler...
bir kaç sayfa arkada yazdığım şeyin ispatı...biri kafeci, biri emlakçı biri bilmem kim...
Adam bir önce forum kuriyimda paralar gelsin diye can atıyor. Bakıyor kazın ayağı öyle değil çekip gidiyor "bıraktım neti" diyor
Sigara ya bu...bıraktım
Kimse bunu iş olarak görmüyor.
Ya mesela ben...
Bundan 4-5 yıl önce falan şu nokia sambian lardan aldığım zaman girmediğim üye olmadıgm cep forumu kalmadı...Şimdi onlarda aynı şeyleri konuşuyorlardır belkide...
Biri çıkıp "banladınız tabi haksız yere gelmezler bir daha"
Diğeri "xxx mod yüzünden kaçtı herkes"
Öteki "admin para göz bizim ondan oldu"
gibi savsatalarla uğraşıyordur. Halbuki bilmiyorki ben ve benim gibi binlerce adamın umrunda bile olmadı böyle şeyler...
Aynı şey burada yaşanıyor... Yarın bir başka yerde...
Derede su kalmamış herkes kurbağaları suçluyor
ceviz.net daha düne kadar knou açtığın anda 3-5 kişinin yardım ettiği biryerdi bende buna dahildim. Ama şuanki haline bak birde umrumda olmadığından değil içimden gelmediğinden yardım etmiyorum. Ama takip ediyorum, burada tartışılan zaten hit kaybından çok günlük atılan mesaj sayısının azlığı.
Ama bu konu anlamını yitirmiş, baya dertli üye varmış
dünden kastın nedir bilmiyorum ama 6 yıl önceydi sanırım kapanmıştı...o kapanmadan evvel yine sağlam paylaşımların yapıldığı bir yerdi...Çünkü hiç bir zaman saman alevi konulara yoğunlaşmadılar. Birşeyler öğrenmek isteyen, gerçekten iş yapan kişilere forum açtılar.
işin özü şu ki webmaster ne ki forumu ne olsun ?
birde forumda ilgimi çeken başka bir şey var...acaba önceden dikkatmi etmedim yoksa gerçekten düşündüğüm şeymi
Eski üyeler Qin Shi Huang askerleri gibi uykudaydı ve birden dirildiler sanki...İlginç bir durum
Bir kaç gündür konulara bakıyorumda 2-4 yıllık ama 10-50 arası mesajı olanlar yazmaya başlamış...İyinet kehanetidemi var yoksa
bu kırmızı renkli üyeler premium hesapları olan arkadaşlar sanırım.
Sizin "Üzücü Bir Durum" diye açtıgınız başlıkta ve devamında gelen konu içeriğinde bol bol admin eleştirilmiş...
Hani elmanın öbür yarısı da ben olayım. Bu eleştiri yapan bütün şahıslar nerede ne üye var, hepsini toplayıp gelsinler yoksa banlansınlar...Aksi takdirde bu üyeler forumda hep online kalsınlar.
Söz konusu olan forum olunca, konu rekabetin içine giriyor...
Zaten buraya yeni gelen üyeler bu tür konuları görünce forumda fazla takılmak da istemiyor gibiler...
Bu tür konular (yok neden üye gelmiyor, gelse niye yazmıyor neden yeni konu yok vs.) türü komik konuların açılması direkt yasaklanmalıdır.
Örneğin yönetici ben olsam konuyu açan arkadaşa, mynete falan bi banner koyup da geliver derdim. Bu da bu sorunun çözümü...
bu kırmızı renkli üyeler premium hesapları olan arkadaşlar sanırım.
Sizin "Üzücü Bir Durum" diye açtıgınız başlıkta ve devamında gelen konu içeriğinde bol bol admin eleştirilmiş...
Hani elmanın öbür yarısı da ben olayım. Bu eleştiri yapan bütün şahıslar nerede ne üye var, hepsini toplayıp gelsinler yoksa banlansınlar...Aksi takdirde bu üyeler forumda hep online kalsınlar.
Söz konusu olan forum olunca, konu rekabetin içine giriyor...
Zaten buraya yeni gelen üyeler bu tür konuları görünce forumda fazla takılmak da istemiyor gibiler...
Bu tür konular (yok neden üye gelmiyor, gelse niye yazmıyor neden yeni konu yok vs.) türü komik konuların açılması direkt yasaklanmalıdır.
Örneğin yönetici ben olsam konuyu açan arkadaşa, mynete falan bi banner koyup da geliver derdim. Bu da bu sorunun çözümü...