- Reaction score
- 5
İyinet adminin dolandırıcılık kanıtı olarak msn yazışmalarını ve çekilecek ekran görüntülerini yeterli görmüyor. Kapattığı her konunun sonuna da burası mahkeme değil diyor.
Herkes reşit değil veya avukat tutacak kadar parası bulunmuyor.
Ben yeni üye olup ilk mesajında sitesinin reklamını yapmaya çalışanları anlayışla karşılıyorum. Burası sadece profosyonellere yönelik bir forum olmamalı, amatör insanlar gelmeli ve birşeyler öğrenmeli. Amatör insanlarında siteleri hakkında yorum almak istemeleri ve bu sayede 5-10 hit çekmeye çalışmaları bence çok normal. Herkes ilk sitesini düşündüğünde ne demek istediğmi daha iyi anlayacaktır.
İpodlar makale yazanlara mı gitti? eğer öyleyse özür diliyorum.
Bir grup sindirilerek uzaklaştırıldıysa karşıt grup ne alemde?
Sadece hissetmekten öteye gidip kanıtlayamayacağım için arkadaş kollama konusunda birşey diyemiyorum.
Herkes reşit değil veya avukat tutacak kadar parası bulunmuyor.
Ben yeni üye olup ilk mesajında sitesinin reklamını yapmaya çalışanları anlayışla karşılıyorum. Burası sadece profosyonellere yönelik bir forum olmamalı, amatör insanlar gelmeli ve birşeyler öğrenmeli. Amatör insanlarında siteleri hakkında yorum almak istemeleri ve bu sayede 5-10 hit çekmeye çalışmaları bence çok normal. Herkes ilk sitesini düşündüğünde ne demek istediğmi daha iyi anlayacaktır.
İpodlar makale yazanlara mı gitti? eğer öyleyse özür diliyorum.
Bir grup sindirilerek uzaklaştırıldıysa karşıt grup ne alemde?
Sadece hissetmekten öteye gidip kanıtlayamayacağım için arkadaş kollama konusunda birşey diyemiyorum.