Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle işin kısa süreli olmadığını belirtmek isterim. Makale konuları farklı farklıdır. Her başlık için bir makale yazılacaktır. Detaylı görüşmek için pm atınız.
merhaba ben yazmak istiyorum uzun makalelerde yazabilirim .. yuksek lisansımı ( kamu yönetimi ) yaparken epey tecrübe edindim ... mail adresim [email protected]
Özgün ve imla kurallarına dikkat ederek istediğiniz şekilde makaleler hazırlayabilirim. Alım yapıyorsanız [email protected] adresine geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5