Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el lisans aldım bunu geri alınmaması için ne şekilde bir yol izlemem gerekyor teşekkürler.Mail adresi benim adıma oldu fakat gizli soru eski arkadaşın.Customer number ve customer key değişiyor mu.
Teşekkürler ...
Herif kızdı bana
bak ne yazdı "I saw it, as it's a duplicate of this I closed it. "
Tekrarşarsa kapatırım diyor.Satılma konusunda her hangi bir yasak var mı?
Eski lisans sahibi mail adresini yeni lisans sahibinin mail adresi ile değiştirene kadar ödeme yapmazsın. Mail değişiklik talebin gerçekleştiğinde parayı ödersin. Senden geri alamaz...
Gizli soru v.s. diye birşey yok sadece mail ile irtibat kurabilirsin.
1. Lisansı aldığın kişi vbulletin'de lisans numarasını senin adın ile beraber devrettim diye ticket açarak bildirecek.
2. Sende lisans numarasını verip şu kişiden lisans aldım kendisinin domaini kullanım dışıdır benim domainim şudur güncelleyin diyeceksin. Ve diğer değişmesini istediğin özellikleri söyleyeceksin...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.