iyi beyler adam kendisi yazmis ve paylaşmış, script te webloader yazmis eger zend li olmassa herkez oralara kendi isimlerini yazar + zendli olmaz ise bunu buradan indirip başkalarına ben yaptım diyerek satmaya çalışanlar cıkar. bence.
sanirsam onun icin zendlemiş tir. şahsen ben de script yapip bedava dagitmak istesem bende zendlerdim.
bu arada script zendli diye laf atip duranlara sesleniyorum : arkadasim, serkay bisey yapmis ve paylaşmış beyenirsen kullanirsin, beyenmezsen kullanmazsin. burada karalama
kampanyasi yapmaya yada vay efendim niye zendliyorsun diye sormana gerek + hak yok. tamamen şahsi görüşüm.
iyinet e uzun bir zamandir girmiyordum, peki neden ?
zamaninda bir oyun scripti satmak istedim. ve bayada bi sattimda.
son olarak iyinet de konu actim satis ile ilgili. ve banlandim
peki sebebi neydi : ?
sebebi ben burada satis iicin actigim konuda verdigim demo adreste
3-5 farkli tasarim demo su vardi. ve bunlardan bir tanesi yani benim kendi
kullandigim ı ben kredi kartım + paypalim olmadigi icin interneten temin ettiş idim.
demo adreste kendi kullandigim tema marez diye bana karalama kampanyasi yaparak
beni banladilar. o gunden beri paylaşım hevesim kırıldı ne paylaşım yapıyorum nede başka bişey.
banlanma sebebimede = marez bir tema demo olarak gösterilemez yazmişlar
iste o gunden beri icimde iyinet e karsi bir sogukluk var, ve serkay inda suan icin ayni duygularda oldugunu dusunuyorum.
beyler lutfen ama lutfen paylasim yapanlari kiskanmayiniz ve camur at izi kalsin yontemi ni kullanmayiniz, daha iyisini siz yapabiliyor iseniz konusun lutfen.
bir ata sozu var -
biliyorsan konus örnek alsınlar
bilmiyorsan sus adam sansinlar
iste burada bazılarınız bilmediginiz halde, sizi örnek alsınlar diye konuşup duruyorsunuz
ama emIn olun ki sizi adam dan bile saymiyor karalama yaptiginiz kisiler
neyse fazla ustunuze gitmeyim ben anladiniz siz ne demek istedigimi zaten, utanmaniza aci cekmenize gerek yok sadece hatanizi anlayin bu bizlere yeter.