İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

... ve Fatih TERIM'in Zaferi (!)

D

discoface

Misafir
firati' Alıntı:
evet, gercekten hayret, ben sanki sana cevap yazdim :p
hakan şükür kötü diyenlere cevap verdiğin için ve bende hakan şükür kötü dediğim için sanki bana da yazmışın :) neyse.inşallah türkiyede bunları yeneriz de, ortalama bir ömür süren bir erkeğin hayatında 10 - 12 defa gördüğü dünya kupası organizasyonunu heyecanla coşkuyla izleriz. hakan şükür inşallah 5 gol atar rövanşta da şimdi eleştirdiğimiz gibi alkışlarız (sadece temenni bu düşünce değil,çünkü atamaz :p)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Öncelikle bir ulusun milli marşını ıslıklayan bir milletten bir bok olmaz..

Takım ve oyuncu olarak kötü durumdayız. Kaldıki bu Terimin takımı da değil.
bu oyuncuların devri kapanmıştır ve şu an için bunlardan başka alternatif yoktur. 2 gün sonra dünya kupasına gittiğimizde Terim için söylediğiniz laflar için üzülürsünüz arkadaşlar!

İnşallah bu çirkeflere 2 gün sonra derslerini veririz..

H

Heryerdeyiz

Misafir
@Discoface
@Dnturkey

Arkadaşım +1905 kelimesini bilerek ve kasti kullandım yani farkındayım...
Diğer yazdıklarım hala geçerliliğini koruyor ama son 2 sayfaya bakarsak olayın farkında olan arkadaşlarımızın artması sevindirici...

Tunahan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben takim tutmam. Hic isim olmaz. Daha dogrusu antifenerbahceliyim. Ama ozellikle Volkan cok becerikli cocuk. Ilk mesajimda da yazmistim zaten. Kiz gibi tavirlari var ama, iyi bir kaleci.
Hakan Sukur e gelince : Bu saatten sonra ondan Turk milli takimina fayda gelmez. Onun yerine Fatih Tekke oynasaydi, sakatliktan yeni cikmis olmasina ragmen en az 3 kat daha verimli olurdu.
Huseyin : Iyiki sari kart gordu. Cezali duruma dustu. Istanbuldaki macta oynamayacak. (Allahim sana cok sukur)
Insallah F.Terim de sesimizi duyar da, Hakan Sukur'u oynatmaz. Zaten oynatirsa F.Terim'in legalpara oynadigindan suphelenmeye baslayacagim :) (son cumle espri. hede hodo yapmayin diye pesin pesin soyluyorum)

T

turkgenc

Misafir
kesinlikle evet!

en iyi Volkan'di.

Volkan olmasaydi mac net 5-0 idi.

yahu beni uzen Isvicre'ye yenilmemiz.

bari Danimarka'ya falan elenseydik :)

M

messmedia

Misafir
UguG' Alıntı:
Alpay bence kötü değildi ama; Hakan Şükür yüzünden yenildik diyebilirim...

Bir de İsviçrelilerin (KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM!!!) o pis hareketlerinden adam olmadıkları anlaşılıyor!..

Bunlara ders verecek bir milli takım istiyorum!!!!!!!!!

isviçrelileri insan saymak bile hata dostum, onlar terör destekçisi, yüz yıl öncesinin dağlısı, millet kavramı olamayacak kadar dandik bir ülkenin vatandaşları, yani mok kadar ülkeyi, onun ezik insanlarını adam saymak biz Türklere hakarettir.

H

Heryerdeyiz

Misafir
turkgenc' Alıntı:
Evet...

Bu guzel (!) skorda dunya capindaki (!) hocamiz Fatih TERIM, artik emeklilikleri gelmis Alpay OZALAN ve Hakan SUKUR'u sahada tutarak buyuk bir dahilik ornegi (!) gostermistir.

Takimimizin en iyileri Alpay ve Hakan'di (!)

Ulkemizin gol krali, Avrupa'nin gozdesi Fatih TEKKE neden Hakan SUKUR'un yerine oynasin ki? Ya da Alpay OZALAN yerine neden daha genc bir oyuncu oynasin ki? Ne de olsa tecrubeleri ile bu youncular millî takimimizi sirtlarlar (!)

Buyuk Isvicre zaferin (!) icin tesekkurler Fatih TERIM!

Önceden biliyorsun dostum sen her şeyi (!)
Tebrikler...

BÜYÜK HAKAN ŞÜKÜR (!)
BÜYÜK İMPARATOR FATİH TERİM (!)

yorumsuz...

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
Öncelikle bir ulusun milli marşını ıslıklayan bir milletten bir bok olmaz..
aynı şeyi bugün bizimkiler yaptı, gerçi içimden kızdım bizimkilere ama ne diyeyim geçenki maçtan dolayı kızgınlık var biraz :eek:

G

guajira

Misafir
Mp3Master' Alıntı:
aynı şeyi bugün bizimkiler yaptı, gerçi içimden kızdım bizimkilere ama ne diyeyim geçenki maçtan dolayı kızgınlık var biraz :eek:

köküne kadar haketti işviçler :)

D

discoface

Misafir
İstanbul'da olmak ve havaalanına gitmek için neler vermezdim. Bir tane isviçreli futbolcunun birine özellikle de şifo ya yada alpaya vuranlardan birine vuranlardan birine vurmak,ağzını burnunu dağıtmak için neler verirdim neler.

benim ülkemde benim topçuma benim antrenörüme vuracaklar hemde 50bin seyircimin önünde. ve bunu yapanlar, 3 gün önce kendi ülkelerinde benim ülkemin istiklal marşı okunurken ıslıklayacak, futbolcularımın bulunduğu yedek klubesine oturun yoksa topu suratınızda patlatırım der gibi hareket yapacak, pkk yı destekleyecek, insan haklarından bahsedip ülkemi aşağılayacak, tuvaleti Osmanlı'dan öğrenip bize medeniyet dersi verecek.
bunlar isviçre milleti.. tanıyın..
Rahmetli Necip Fazıl şöyle derdi..
Her Türk doğan çocuğunu kucağına alacak ve Rusyayı göstererek "işte düşmanınız bu" diyecek..
Bende hayatımın sonuna kadar hiçbir isviçreliyi sevmicem, ve dahası hepsinden nefret edicem.
Kafam güzel oldu yaw maça takıldı kafam çok :)

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
discoface' Alıntı:
İstanbul'da olmak ve havaalanına gitmek için neler vermezdim. Bir tane isviçreli futbolcunun birine özellikle de şifo ya yada alpaya vuranlardan birine vuranlardan birine vurmak,ağzını burnunu dağıtmak için neler verirdim neler.

benim ülkemde benim topçuma benim antrenörüme vuracaklar hemde 50bin seyircimin önünde. ve bunu yapanlar, 3 gün önce kendi ülkelerinde benim ülkemin istiklal marşı okunurken ıslıklayacak, futbolcularımın bulunduğu yedek klubesine oturun yoksa topu suratınızda patlatırım der gibi hareket yapacak, pkk yı destekleyecek, insan haklarından bahsedip ülkemi aşağılayacak, tuvaleti Osmanlı'dan öğrenip bize medeniyet dersi verecek.
Her Türk doğan çocuğunu kucağına alacak ve Rusyayı göstererek "işte düşmanınız bu" diyecek..
Bende hayatımın sonuna kadar hiçbir isviçreliyi sevmicem, ve dahası hepsinden nefret edicem.

+++++++++++++1907

T

Toz

Misafir
Şu, Kral'a ve İmparator'a laf atanlar.. Yıllardır bu adamlar sizi mahcup etti, akıllanmadınız dün yine mahcup ettiler, siz de utanmıyorsunuz. Adamlar sınıflarında 1 numara. Aksini iddia edenler çekemeyenler+kıskananlardır. Bu adamlar Türk futbolunu zirveye çıkarmışlardır. Sizin gibilere rağmen!

T

Turkeywebnet

Misafir
Toz' Alıntı:
Bu adamlar Türk futbolunu zirveye çıkarmışlardır. Sizin gibilere rağmen!
Evet kabul ediyorum Türk futbolunu zirveye cikardilar,Allah razi olsun ancak Türk futbolunu onlar zirveye cikardi diye Türk Fiutbolunu yeniden ayaklar altina almaya haklari varmi?Herseyi tadindayken onurluyken ,gururluyken birakmak daha iyi.

M

messmedia

Misafir
discoface' Alıntı:

abi aslında ispiçreli diye bir millet yoktur, onlar dağ köylüleriymiş daha sonradan ülke kurmuşlar, yani özel olarak bir milletleri yok, alman fransız v.s önceden de dediğim gibi; hollanda, isviçre, belçika. bu ülkelerin vatandaşlarını adam saymak bile hatadir.

M

messmedia

Misafir
bide danimarka. sozde iskandinavlar ama iskandinavlarin 100de biri zeka yok neyse ama ben olsam o macta`hosgeldiniz dag koyluleri` diye pankart asardim.

H

Heryerdeyiz

Misafir
Toz' Alıntı:
Şu, Kral'a ve İmparator'a laf atanlar.. Yıllardır bu adamlar sizi mahcup etti, akıllanmadınız dün yine mahcup ettiler, siz de utanmıyorsunuz. Adamlar sınıflarında 1 numara. Aksini iddia edenler çekemeyenler+kıskananlardır. Bu adamlar Türk futbolunu zirveye çıkarmışlardır. Sizin gibilere rağmen!

noktası virgülü herşeyine imzamı atarım...
tebrikler...

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi Elendik Mi ? ¿

Öyle yada böyle elendik mi elendik. 1 maç daha olsa yine eleniriz. 2 maç daha olsa yine eleniriz. Kimse rüya görmesin. İlk maçta o kadar kötü bir kadro yarattı ki Fatih Terim futboldan anlamadığı görüşümü tastikledi resmen. Profosyonel bir spor yorumcusu değilim ama hepsine taş çıkarırım. Bu ülke değil miydi Hakan ŞÜKÜR'ü oynatmadı diye Ersun Hocaya acımasız eleştiriler yapıp sonra da gönderen? Şimdi ne oldu da Hakan Şükür oynuyor diyorsunuz? Oynamasa da niye oynamadı diye yazacak insanların %95i bundan eminim. Sorun hakan şükürde felan değil arkadaşlar. Biraz mantıklı bakın olaya 2. maçta Tuncay 2 kafa golü attı ikisinde de yapılan ortada 2 isviçreli Hakan kafa vurmasın diye ona yüklendi ve Tuncay iyi kaçarak boş alan buldu kendisine.

Miili takımın ilk sorunu orta sahada başlıyor. Selçuk denilen adamı beğenen insanları bir türlü anlamış değilimdir. Adam eksiltme yok Ara pas yok Direk oyun oynayamıyor vs.. Aurelio ve Appiah olmasa bu adam Fenerden çoktan kovulurdu. Yıldıray BAŞTÜRK gibi bir isim varken hele ki 2 - 0 'ın rövanşında Selçuk sadece çok nadir şut çeken ve o da auto giden adamı niye oynatır bu hoca anlamış değilim.

Herşeye rağmen ilk maça da bu kadro ile çıkmış olsak bu adamları rahat elerdik burada. Defansta Alpay niye oynuyor diyenler var 1 tane alternatif söyleyin Servet Alpaydan daha mı iyi?¿

Yıldıray ve Emre gibi futbolcuları yan yana oynatırsan rakibi yıpratır perişan ederler defansına da çok yük gelmez. Adı Fatih Terim olan ve bu ülkede büyük hoca olarak anılan İtalyada 2 klüpten kovulan hoca ne yaptı? Emreyi aldı yerine Yıldırayı koydu.

2 Maçta da kadro belliydi.

1. Volkan
2. Önder Turacı
3. Tolga
4. Alpay
5. Ergün
6. Serhat Akın, Okan Koç veya (Serkan Balcı) (sağ kanatta hepsi de iş yapar)
7. Yıldıray Baştürk (Tümer)
8. Emre Belezoğlu
9. Tuncay Şanlı
10. Hakan Şükür
11. (Fatih Tekke, Nihat Kaveci veya Ümit Karan)

Kişisel menfaatleri yüzünden Ümit Karan gibi bir ismi kadroya bile almayan bir Hocayı bu ülke aldı başına imparator yaptı. Her halk hakettiği gibi yönetilir. Siz bu adama imparator demeye devam edin bakalım daha neler gelecek bu ülkenin başına. Benim çıkardığım kadroda bazı mevkilere alternatifler dahi sundum. Çıkardığım herhangi bir kadro isviçreyi 2 maç sonunda çimlere gömer ve Almanyaya isviçre üzerinden uçardık

İMPARATOR FATİH TERİM imparator felan değildi, olmadı. Geçmişte bu adamın başarısı da yoktur. Hagi'nin oluşturduğu takımın başında teknik adam ünvanı ile durmuş başka bir iş yapmamıştır.

Fatih Terim hayranları da bana kızmadan önce şu yazdıklarımı biraz düşünsün lütfen.

70 milyonu bu şekilde yakmaya hiçbir İMPARATOR'un gücü yetmemiştir yetmez de.

H

Heryerdeyiz

Misafir
hitix' Alıntı:
Öyle yada böyle elendik mi elendik. 1 maç daha olsa yine eleniriz. 2 maç daha olsa yine eleniriz. Kimse rüya görmesin. İlk maçta o kadar kötü bir kadro yarattı ki Fatih Terim futboldan anlamadığı görüşümü tastikledi resmen. Profosyonel bir spor yorumcusu değilim ama hepsine taş çıkarırım. Bu ülke değil miydi Hakan ŞÜKÜR'ü oynatmadı diye Ersun Hocaya acımasız eleştiriler yapıp sonra da gönderen? Şimdi ne oldu da Hakan Şükür oynuyor diyorsunuz? Oynamasa da niye oynamadı diye yazacak insanların %95i bundan eminim. Sorun hakan şükürde felan değil arkadaşlar. Biraz mantıklı bakın olaya 2. maçta Tuncay 2 kafa golü attı ikisinde de yapılan ortada 2 isviçreli Hakan kafa vurmasın diye ona yüklendi ve Tuncay iyi kaçarak boş alan buldu kendisine.

Miili takımın ilk sorunu orta sahada başlıyor. Selçuk denilen adamı beğenen insanları bir türlü anlamış değilimdir. Adam eksiltme yok Ara pas yok Direk oyun oynayamıyor vs.. Aurelio ve Appiah olmasa bu adam Fenerden çoktan kovulurdu. Yıldıray BAŞTÜRK gibi bir isim varken hele ki 2 - 0 'ın rövanşında Selçuk sadece çok nadir şut çeken ve o da auto giden adamı niye oynatır bu hoca anlamış değilim.

Herşeye rağmen ilk maça da bu kadro ile çıkmış olsak bu adamları rahat elerdik burada. Defansta Alpay niye oynuyor diyenler var 1 tane alternatif söyleyin Servet Alpaydan daha mı iyi?¿

Yıldıray ve Emre gibi futbolcuları yan yana oynatırsan rakibi yıpratır perişan ederler defansına da çok yük gelmez. Adı Fatih Terim olan ve bu ülkede büyük hoca olarak anılan İtalyada 2 klüpten kovulan hoca ne yaptı? Emreyi aldı yerine Yıldırayı koydu.

2 Maçta da kadro belliydi.

1. Volkan
2. Önder Turacı
3. Tolga
4. Alpay
5. Ergün
6. Serhat Akın, Okan Koç veya (Serkan Balcı) (sağ kanatta hepsi de iş yapar)
7. Yıldıray Baştürk (Tümer)
8. Emre Belezoğlu
9. Tuncay Şanlı
10. Hakan Şükür
11. (Fatih Tekke, Nihat Kaveci veya Ümit Karan)

Kişisel menfaatleri yüzünden Ümit Karan gibi bir ismi kadroya bile almayan bir Hocayı bu ülke aldı başına imparator yaptı. Her halk hakettiği gibi yönetilir. Siz bu adama imparator demeye devam edin bakalım daha neler gelecek bu ülkenin başına. Benim çıkardığım kadroda bazı mevkilere alternatifler dahi sundum. Çıkardığım herhangi bir kadro isviçreyi 2 maç sonunda çimlere gömer ve Almanyaya isviçre üzerinden uçardık

İMPARATOR FATİH TERİM imparator felan değildi, olmadı. Geçmişte bu adamın başarısı da yoktur. Hagi'nin oluşturduğu takımın başında teknik adam ünvanı ile durmuş başka bir iş yapmamıştır.

Fatih Terim hayranları da bana kızmadan önce şu yazdıklarımı biraz düşünsün lütfen.

70 milyonu bu şekilde yakmaya hiçbir İMPARATOR'un gücü yetmemiştir yetmez de.

1- Yıldıray ilk maçta sakattı ve oynayıp oynmayacağı istanbuldaki maçın saatine dek muammaydı yoksa kesin oynatırdı !

2- İtalyadaki 2 takımdan kovuluşuna gelirsek Fiorentinadan kovuldu diyelim, o zamanki fiorentinanın mevkisine bakacak olursak Milan niye kendinden altta bir takımdan kovulan ve başarısız bir teknik adamı alsın ki?
Biraz mantığımızla düşünelim ! Fiorentina dediğin yerde italya kupasını aldı ve ligte iyi bir seviyeye getirdi ama gori denen bir film artisti vardı fiorentianın başında Fatih Terimin otoritesi altında ezildiğini hissederek bir şekilde yollar ayrıldı sonraki senede ise küme düşerek neyin ne olduğunu ortaya çıkarttı...

Milana gelirsek Berlusconi çok güvenerek getirdiği Fatih Terimi 2. başkan Gallianin kirli oyunlarıyla ayrılmak zorunda bırakmıştır... oysa Galliani Terimi istemiyor yerine Ancelottiyi istiyordu...

Malum Berlusconi Başbakan ve her şeyiyle ilgilenemediği için onun bir maşası yani galliani var Terimin takımın başına geldikten sonra daha 6-7 maç geçmeden Gallianinin gazetelere Terim Başarısız olursa yerine hemen Ancelotti gelecek diye demeçler vermeye başlamıştı ve ister istemez bir şekilde araları açıldı ve Galliani her yenilgi sonrası berlusconiye ancelotti konusunda ısrar etmiş ve Terimin görevi fazla sürmemiştir ve milanı bırakmak zorunda bırakılmıştır yani Terimin deyişiyle arkasından vurulmuştur ve terim bırakır bırakmaz yerine hemen ancelotti getirilmiştir...

3- Ümit Karanı Galatasaraya getiren ve Ümitin formsuz olduğu her hafta taraftara inat edercesine ona forma veren Terimdir !
Terim gittikten sonra Lucescu ümite şans vermiş ve ümit lucescu dönemindede çok başarılı bir sezon geçirmiştir...
Lucescu gittikten sonr ise Hagi takımın başına gelmiş ve ilk işi Ümit Karanı takımdan göndermiştir...
Yani Fatih Terimin Ümiti almaması şu anki performasından kaynaklanan bir durum sezon başındaki formunu koruyabilseydi Ümit eminim hakandanda tuncaydanda iyi oynardı !

4-
Sadece gülüyorum :)

5-
Benim çıkardığım kadroda bazı mevkilere alternatifler dahi sundum. Çıkardığım herhangi bir kadro isviçreyi 2 maç sonunda çimlere gömer ve Almanyaya isviçre üzerinden uçardık
Maalesefki bu işler buraya kadro yazmakla olmuyor icraata dökmek gerekir -ki şu an Türkiyede bunu icraata dökebilecek ve bunu her zaman her koşulda iddia ederim-ki ;
İMPARATOR FATİH TERİM'DİR !

nokta...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Maçtan önce bir spor yazarı diyordu ki,
Eğer elenirde gidemezsek o zaman fatih terim tartışılacak.
Ersun yanalın oluşturmaya oturtmaya çalıştığı sistem belki turkiyenin geleceği olacaktı. Yarınlar için güzel şeyler getirecekti.

Adam böyle diyor. Ve bende düşününce haklılık payı çıkardım kendimce.
Ersun hoca kalsaydı bütün bunlar olmayacaktı. Belki bu günlerin heyecanını yaşayamayacaktık, avrupaya rezil olmayacak dışlanmayacaktık.
Ama güzel günler için umutla bakacaktık.

Türkiyenin barbar olduğu birkez daha ortaya çıktı. Rezil olduk. Avrupalılar artık türklere daha bir öfkeyle bakacak.

Düşünün futbol hastası avrupalıları. Bizi nasıl bilecekler acaba. Bundan sonra türkiyede hiçbir organizasyon düzenlenmeyecek buna emin olun. Ne dünya kupası ne avrupa maç organizasyonları. Bizim için herşey bittti.

Belki içinizde avrupaya gidecek olanlar var. Belki orada yaşayanlar var. Gün gelip hissedecekler bu maçın sonuçlarını. Okuldaki hocası, sınıfındaki arkadaşı, sokaktaki trafik polisi.
Bir ülke kendini bu kadar kötü lanse edemezdi. biz bunu başardık.
Hata yaptık ve bunu kabullenmeliyiz. Biz derdimizi anlatmayı bilmeyen bir milletiz. Haklıyken haksız oluruz. Yine aynı şeyi yaptık. Haklıydık haksız barbar olduk.

Gerçekten çok yazık. Üzülüyorum.
Ve hala daha fatih terimin çıkıp kabadayı ayaklarına yatarak konuşmasına çıldırıyorum.
Bir maç kazanılacaksa böyle kazanılmasın. Sen teknik adamsın. 70 milyon insanın geleceğinden sorumlusun. Bu nasıl bir motivasyon. bu nasıl kazanma hırsı.
Nefretle hiçbir yere varılmaz. Futbolcuları hırslandırmak için nefret yüklenmez.
Öyle yaparsan Böyle olur.
Medya Çok ateşledi taraftarı. Yazarlar çizerler hep ezelim kıralım dökelim.
Ya daha büyük olay olsaydı. İçimizden delinin biri sahaya atlayıp birini bıçaklasaydı ne olacaktı.
Fatih trim bunun hesabını verebilecekmiydi.?

Ohbe bitti :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5