D
discoface
Misafir
hakan şükür kötü diyenlere cevap verdiğin için ve bende hakan şükür kötü dediğim için sanki bana da yazmışınfirati' Alıntı:evet, gercekten hayret, ben sanki sana cevap yazdim![]()
![]() |
![]() |
hakan şükür kötü diyenlere cevap verdiğin için ve bende hakan şükür kötü dediğim için sanki bana da yazmışınfirati' Alıntı:evet, gercekten hayret, ben sanki sana cevap yazdim![]()
UguG' Alıntı:Alpay bence kötü değildi ama; Hakan Şükür yüzünden yenildik diyebilirim...
Bir de İsviçrelilerin (KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM!!!) o pis hareketlerinden adam olmadıkları anlaşılıyor!..
Bunlara ders verecek bir milli takım istiyorum!!!!!!!!!
turkgenc' Alıntı:Evet...
Bu guzel (!) skorda dunya capindaki (!) hocamiz Fatih TERIM, artik emeklilikleri gelmis Alpay OZALAN ve Hakan SUKUR'u sahada tutarak buyuk bir dahilik ornegi (!) gostermistir.
Takimimizin en iyileri Alpay ve Hakan'di (!)
Ulkemizin gol krali, Avrupa'nin gozdesi Fatih TEKKE neden Hakan SUKUR'un yerine oynasin ki? Ya da Alpay OZALAN yerine neden daha genc bir oyuncu oynasin ki? Ne de olsa tecrubeleri ile bu youncular millî takimimizi sirtlarlar (!)
Buyuk Isvicre zaferin (!) icin tesekkurler Fatih TERIM!
aynı şeyi bugün bizimkiler yaptı, gerçi içimden kızdım bizimkilere ama ne diyeyim geçenki maçtan dolayı kızgınlık var birazpigeon' Alıntı:Öncelikle bir ulusun milli marşını ıslıklayan bir milletten bir bok olmaz..
Mp3Master' Alıntı:aynı şeyi bugün bizimkiler yaptı, gerçi içimden kızdım bizimkilere ama ne diyeyim geçenki maçtan dolayı kızgınlık var biraz![]()
discoface' Alıntı:İstanbul'da olmak ve havaalanına gitmek için neler vermezdim. Bir tane isviçreli futbolcunun birine özellikle de şifo ya yada alpaya vuranlardan birine vuranlardan birine vurmak,ağzını burnunu dağıtmak için neler verirdim neler.
benim ülkemde benim topçuma benim antrenörüme vuracaklar hemde 50bin seyircimin önünde. ve bunu yapanlar, 3 gün önce kendi ülkelerinde benim ülkemin istiklal marşı okunurken ıslıklayacak, futbolcularımın bulunduğu yedek klubesine oturun yoksa topu suratınızda patlatırım der gibi hareket yapacak, pkk yı destekleyecek, insan haklarından bahsedip ülkemi aşağılayacak, tuvaleti Osmanlı'dan öğrenip bize medeniyet dersi verecek.
bunlar isviçre milleti.. tanıyın..
Rahmetli Necip Fazıl şöyle derdi..
Her Türk doğan çocuğunu kucağına alacak ve Rusyayı göstererek "işte düşmanınız bu" diyecek..
Bende hayatımın sonuna kadar hiçbir isviçreliyi sevmicem, ve dahası hepsinden nefret edicem.
Kafam güzel oldu yaw maça takıldı kafam çok![]()
Evet kabul ediyorum Türk futbolunu zirveye cikardilar,Allah razi olsun ancak Türk futbolunu onlar zirveye cikardi diye Türk Fiutbolunu yeniden ayaklar altina almaya haklari varmi?Herseyi tadindayken onurluyken ,gururluyken birakmak daha iyi.Toz' Alıntı:Bu adamlar Türk futbolunu zirveye çıkarmışlardır. Sizin gibilere rağmen!
discoface' Alıntı:İstanbul'da olmak ve havaalanına gitmek için neler vermezdim. Bir tane isviçreli futbolcunun birine özellikle de şifo ya yada alpaya vuranlardan birine vuranlardan birine vurmak,ağzını burnunu dağıtmak için neler verirdim neler.
benim ülkemde benim topçuma benim antrenörüme vuracaklar hemde 50bin seyircimin önünde. ve bunu yapanlar, 3 gün önce kendi ülkelerinde benim ülkemin istiklal marşı okunurken ıslıklayacak, futbolcularımın bulunduğu yedek klubesine oturun yoksa topu suratınızda patlatırım der gibi hareket yapacak, pkk yı destekleyecek, insan haklarından bahsedip ülkemi aşağılayacak, tuvaleti Osmanlı'dan öğrenip bize medeniyet dersi verecek.
bunlar isviçre milleti.. tanıyın..
Rahmetli Necip Fazıl şöyle derdi..
Her Türk doğan çocuğunu kucağına alacak ve Rusyayı göstererek "işte düşmanınız bu" diyecek..
Bende hayatımın sonuna kadar hiçbir isviçreliyi sevmicem, ve dahası hepsinden nefret edicem.
Kafam güzel oldu yaw maça takıldı kafam çok![]()
Toz' Alıntı:Şu, Kral'a ve İmparator'a laf atanlar.. Yıllardır bu adamlar sizi mahcup etti, akıllanmadınız dün yine mahcup ettiler, siz de utanmıyorsunuz. Adamlar sınıflarında 1 numara. Aksini iddia edenler çekemeyenler+kıskananlardır. Bu adamlar Türk futbolunu zirveye çıkarmışlardır. Sizin gibilere rağmen!
hitix' Alıntı:Öyle yada böyle elendik mi elendik. 1 maç daha olsa yine eleniriz. 2 maç daha olsa yine eleniriz. Kimse rüya görmesin. İlk maçta o kadar kötü bir kadro yarattı ki Fatih Terim futboldan anlamadığı görüşümü tastikledi resmen. Profosyonel bir spor yorumcusu değilim ama hepsine taş çıkarırım. Bu ülke değil miydi Hakan ŞÜKÜR'ü oynatmadı diye Ersun Hocaya acımasız eleştiriler yapıp sonra da gönderen? Şimdi ne oldu da Hakan Şükür oynuyor diyorsunuz? Oynamasa da niye oynamadı diye yazacak insanların %95i bundan eminim. Sorun hakan şükürde felan değil arkadaşlar. Biraz mantıklı bakın olaya 2. maçta Tuncay 2 kafa golü attı ikisinde de yapılan ortada 2 isviçreli Hakan kafa vurmasın diye ona yüklendi ve Tuncay iyi kaçarak boş alan buldu kendisine.
Miili takımın ilk sorunu orta sahada başlıyor. Selçuk denilen adamı beğenen insanları bir türlü anlamış değilimdir. Adam eksiltme yok Ara pas yok Direk oyun oynayamıyor vs.. Aurelio ve Appiah olmasa bu adam Fenerden çoktan kovulurdu. Yıldıray BAŞTÜRK gibi bir isim varken hele ki 2 - 0 'ın rövanşında Selçuk sadece çok nadir şut çeken ve o da auto giden adamı niye oynatır bu hoca anlamış değilim.
Herşeye rağmen ilk maça da bu kadro ile çıkmış olsak bu adamları rahat elerdik burada. Defansta Alpay niye oynuyor diyenler var 1 tane alternatif söyleyin Servet Alpaydan daha mı iyi?¿
Yıldıray ve Emre gibi futbolcuları yan yana oynatırsan rakibi yıpratır perişan ederler defansına da çok yük gelmez. Adı Fatih Terim olan ve bu ülkede büyük hoca olarak anılan İtalyada 2 klüpten kovulan hoca ne yaptı? Emreyi aldı yerine Yıldırayı koydu.
2 Maçta da kadro belliydi.
1. Volkan
2. Önder Turacı
3. Tolga
4. Alpay
5. Ergün
6. Serhat Akın, Okan Koç veya (Serkan Balcı) (sağ kanatta hepsi de iş yapar)
7. Yıldıray Baştürk (Tümer)
8. Emre Belezoğlu
9. Tuncay Şanlı
10. Hakan Şükür
11. (Fatih Tekke, Nihat Kaveci veya Ümit Karan)
Kişisel menfaatleri yüzünden Ümit Karan gibi bir ismi kadroya bile almayan bir Hocayı bu ülke aldı başına imparator yaptı. Her halk hakettiği gibi yönetilir. Siz bu adama imparator demeye devam edin bakalım daha neler gelecek bu ülkenin başına. Benim çıkardığım kadroda bazı mevkilere alternatifler dahi sundum. Çıkardığım herhangi bir kadro isviçreyi 2 maç sonunda çimlere gömer ve Almanyaya isviçre üzerinden uçardık
İMPARATOR FATİH TERİM imparator felan değildi, olmadı. Geçmişte bu adamın başarısı da yoktur. Hagi'nin oluşturduğu takımın başında teknik adam ünvanı ile durmuş başka bir iş yapmamıştır.
Fatih Terim hayranları da bana kızmadan önce şu yazdıklarımı biraz düşünsün lütfen.
70 milyonu bu şekilde yakmaya hiçbir İMPARATOR'un gücü yetmemiştir yetmez de.
Sadece gülüyorumİMPARATOR FATİH TERİM imparator felan değildi, olmadı. Geçmişte bu adamın başarısı da yoktur. Hagi'nin oluşturduğu takımın başında teknik adam ünvanı ile durmuş başka bir iş yapmamıştır.
Maalesefki bu işler buraya kadro yazmakla olmuyor icraata dökmek gerekir -ki şu an Türkiyede bunu icraata dökebilecek ve bunu her zaman her koşulda iddia ederim-ki ;Benim çıkardığım kadroda bazı mevkilere alternatifler dahi sundum. Çıkardığım herhangi bir kadro isviçreyi 2 maç sonunda çimlere gömer ve Almanyaya isviçre üzerinden uçardık