İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ve Sonunda EFT Ödemeleri GEldi

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benimde test ödemesi yattığında diğer arkadaşlarınki çoktan yatmıştı, benimki aynı gün saat 15 gibi hesaba geçmişti. kasmayın bence bugün hesabınıza yatar.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ziraat Bankası Eft Hesabıma Geçmiş. Bu Saatlerde herkesin hesapta olur sanırım.

008

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün ödeme işlemde yazdı ki hala yazıyor
ama eft
ykb ye gelmiş bu mükemmel bişey ve döviz kuruda ykb nin satısı ile aynı gibi 1691-1692 arası

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
008' Alıntı:
dün ödeme işlemde yazdı ki hala yazıyor
ama eft
ykb ye gelmiş bu mükemmel bişey ve döviz kuruda ykb nin satısı ile aynı gibi 1691-1692 arası
http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=232467&postcount=29
EFT dede kurlar herzaman yuksek oluyor (nedendir bilmiyorum)
+dikkatimi ceken su oldu
TR islemleri odemeleri bizlere nazaran daha hizli oluyor
Ama mail yada basvuru yapildiginda gunlerce beklemek gerekiyor
Bizde ise tr ye oranla 1-2 gun gecikmeli oluyor odeme islemde ve buna benzer seyler ama basvuru yada mail attiginda en gec 1 gun icinde de cevap veriliyor

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet haklısın mailler yurt dışında cok cabuk cevaplanıyor ama tr de bu 1 hafta hatta 2 haftayı buluyor. Eft olayı ise sanırım türkiyedeki çalışma sistemi daha basitmi acaba böyle erken geliyor yoksa ilk ödeme oldugu içinmi acep..

neyse herkes parasını aldı ise güle güle harcayın derim ne diyeyim..

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
evet haklısın mailler yurt dışında cok cabuk cevaplanıyor ama tr de bu 1 hafta hatta 2 haftayı buluyor. Eft olayı ise sanırım türkiyedeki çalışma sistemi daha basitmi acaba böyle erken geliyor yoksa ilk ödeme oldugu içinmi acep..

neyse herkes parasını aldı ise güle güle harcayın derim ne diyeyim..
bizdeki bankalar tam bir sacmalik
A bankasindan A bankasina Havale yaparsin en az 3 gunde gecer :)
A bankasindan b bankasina eft yaparsin en az 5 gunde gecer
cek bordurma suresi en az 14 gun
eft gelir Karttan gorebilirsin ama internete\banka hesabina bazen 24 saat sonra gecer
Gule gule harcayin odemelernizi

L

LaneT CoCuK

Misafir
Benimki Daha Gelmedi .. Bu Ödeme işlemde Nerede Yazıyor :S ilk Alışım Olacak Acemiyim Az Yardım Pls :D

I

IRCForum

Misafir
merak etme yanlız değilsin Lanet Çocuk.Bende daha ödeme alamadım.En geç yarın öğlene doğru ödeme alırız gibi gözüküyor.

L

LaneT CoCuK

Misafir
Yanlız Olmadıgıma Sevindim.. Bir Soru Daha Soracam.. Adsense Hesabıma Giriş Yaptıgımda ilk Olarak Şu Karşıma Cıkıyor.. Kazancım Dısında

Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin bekletilmemesi için bir eylemde bulunmanız gerekiyor. Ayrıntılar için buraya tıklayınız.

Yatmıyan herkezde Şuan Bumu Var ?

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu aldığınız para haziran ayı kazançlarımı yoksa mayıs ayınamı ait.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mayıs ayında 99 dolardı kazancım banada vermezlermi acaba :D

L

LaneT CoCuK

Misafir
Benimki Hepsi Galiba Bilmiyorum :S Tüm Zamanlar Bakıyorum .. Ama Benim 5 Gün Kadar Önce 5,46 $ idi Şuan 81$ Ve Akşam Saatleri 100 $ ı Geçmiş Olacak..

Hesabıma Giriş Yaptıgımda..

Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin bekletilmemesi için bir eylemde bulunmanız gerekiyor. Ayrıntılar için buraya tıklayınız.

Cıkıyor Karşıma ? EFT ye Test Miktar Yatmadıgı içinmi Bu Cıkıyor ? Herkezde Böylemi ?

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
VAay be sabah 10:05 itibariyle ykb hesabıma para yatmış baya iyi oldu eft olayı. :)

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LaneT CoCuK' Alıntı:
Bu Yatanlar Test Gireceginiz Miktarmı Yoksa Tamamı Mı :D

Neden soruların için ayrı bir başlık açmayı denemiyorsun? Buraya her aklına geleni göndermişsin. Forum kurallarına biraz dikkat edelim lütfen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.