İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ve Teskere Çıktı....

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar teskere çıktı kabul edildi inş. bişey olmaz askerlerimize ne yapmaya çalışıyoruz daha anlayamadım bu Türkiye'nin politikasını bence baştakiler de ne yaptığını bilmiyor hadi hayırlısı bakalım

Unutmayalım

MEHMETÇİK; TÜRKİYEMİZİN SAVUNUCUSU OLMALIDIR........

LuGeLaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç istemediğimiz bir sonuç fakat olan oldu. ne diyelim inşallah hayırlere vesile olur. zaten orada bir askerimiz şehit olsa hükümetin sonu gelecektir. ama inşallah kimsenin burnu kanamaz.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hükümet kendi kendine etti walla gelecek seçimde kimse vermez oyunu

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir tek ben destekliyorum sanırım tezkere olayını. eğer bölgede büyük güç olmaz zorundaysanız oraya gitmek "zorundasınız". fakat burada fatih altaylı'nın önerisi bence en mantıklısı. bu tür işler için özel birlik kurulması.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi veya kotu sonuclandı ıste hazırlanın zaten yakında hepimizi askere cagıracaklar ben hazırlıklara basladım bıle

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bakın 1 -2 tane şehit verirsek neler olucak ülkede görün hep asker aileleri başkaldırı yapacak belki de iç karışıklık bile olabilir küçük çaplı

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kimse Israil'i korumaya gitmiyor, haftalardir basina bomba dusen Israil degil Lubnan, Turk ordusu daha once Afganistan'a da Somali'ye de gitti, bu kadar buyutulecek bir olay yok. PKK ile karistirilmasi da ilginc, PKK'ya mudahele edin oraya gideceginize demenin alemi yok, oraya ufak bir guc gonderiliyor, isteyen hala istedigi yere mudahale edebilir, ama istemek lazim

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop iyi hoş diyorsunda nasıl asker yolladıklarını biliyorsun.Adamlar deneme atışlarında tek mermiyle deneme yapan askerler bunlar napsın büyük çatışma görmemiş askerler var aralarında dediğin gibi özel birlik olsa neyse ama tecrübesiz deneyimsiz askerlerimizin çok zor durumu.Dediklerim yanlış anlaşılmasın askerimizi küçümsediğimden değil ama bizlerede askerde tek mermiyle deneme yapılıyordu :)

Everences

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar giden arkerlerin deneyimsiz oldugunu nerden biliyorsunuz ? yurt disina deneyimsiz asker gonderilmez. ayrica zaten turk ordusunda deneyimsiz asker yoktur. oraya saf giden aslan kesiliyor cunku ordumuz cok sukurki cok guclu
hayirlisi olsun.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bir tek ben destekliyorum sanırım tezkere olayını. eğer bölgede büyük güç olmaz zorundaysanız oraya gitmek "zorundasınız". fakat burada fatih altaylı'nın önerisi bence en mantıklısı. bu tür işler için özel birlik kurulması.

Fatih Altaylı gibi biri vatan hainin tekiyle oturdugunda kahkalarla onu dinleyip , takdir ediyorsa ... O adam vatanla ilgili yorum yapmamalı...

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ayrıca bu yüzden hükümetin oy kaybetcegini düşünmüyorum , kendi kafa yapıları ne olursa olsun dini kullandıgı için kitleyi hipnotize etmiş durumdalar. O kitlenin çocuklarınında büyüdügünü düşünürsek düşmeleri zor.

E

echo

Misafir
Ayrıca bu yüzden hükümetin oy kaybetcegini düşünmüyorum , kendi kafa yapıları ne olursa olsun dini kullandıgı için kitleyi hipnotize etmiş durumdalar. O kitlenin çocuklarınında büyüdügünü düşünürsek düşmeleri zor.

bravo dreamz çok güzel söylemissin.kutluyorum.bilmeden tanımadan oy veren çok kişi var.beyinlerin nasıl yıkandığı ancak bu kadar kısa özetlenebilir.

bu arada bazı konularda endişelerim arttı çünkü daha düne kadar başbakanın cumhurbaşkanlığı konuyken birden gündem değişti tezkere olayı çıktı. birileri sürekli gündemi değiştiriyor işlerini başka olayların gölgesinde yapıyor.

emin olun şu olay bitsin türban vs. benzer bi konu ile yeniden gündemi değiştirecekler. sonumuz hayır olur umarım...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende savunuyorum tezkereyi..

çünkü sadece muhalefet yapmak için muhalefet yapılmasına karşıyım...
lübnana gittik.. gelmelisiniz demedilermi?
israile gittik gelmelisiniz demedilermi?
italya bekliyoruz demedimi??
giden ülkelere bakın arkaşlar biz olmazsak ne olucak?
biz oraya savaşmaya gitmiyoruz... köprü yapmaya yiyecek dağıtmaya gidiyoruz.. bugüne kadar barış gücü içerisinde aldıgımız görevlerde en fazla sevilen asker hep bizdik sebepleri yurtta sulh cihanda sulh dan geçer.. biz savaşmaya diğil yardıma gidiyoruz.. italyanlarmı yardım edicek lübnanlılara bizmi??

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hayırlı olsun, umarım kötü şeyler yaşanmaz..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
1. forum üzerinden siyaset yapmayın
2. oraya giden askeri elin oğlu degil de kendi abiniz olarak düşünün ki barış karşıtı bir örgüt tarafından şehit edilirse "vatan sağolsun" mu dersiniz "rte yaptığın iş mi" dersiniz iyice düşünün madem ona göre yazın.
3. yalakalık için gönderilen askere kesinlikle "HAYIR".
4. kendi oğulları askerlikten sonsuz tecilli olurken elin oğlunu göndermek kolay.
5. daha fazla yorum yok. madem gitsin diyorsunuz siz de gönüllü gidebilirsiniz. sıcacık yataklarınızı bırakıp gönüllü olmaya davet ediyorum sizi. tabi yiyorsa...

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri, siz toprak altında derin uykudayken, düşmanı çağırdılar, satıldık, uyanın!

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ploop iyi hoş diyorsunda nasıl asker yolladıklarını biliyorsun.Adamlar deneme atışlarında tek mermiyle deneme yapan askerler bunlar napsın büyük çatışma görmemiş askerler var aralarında dediğin gibi özel birlik olsa neyse ama tecrübesiz deneyimsiz askerlerimizin çok zor durumu.Dediklerim yanlış anlaşılmasın askerimizi küçümsediğimden değil ama bizlerede askerde tek mermiyle deneme yapılıyordu :)
ya senin gibi askerler oraya yollanmıyor zaten ..çoğu asker iki mermi bile atmıyor senin gibi !

ama daha askerin gidip gitmeyeceği belli değil, bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.

Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri, siz toprak altında derin uykudayken, düşmanı çağırdılar, satıldık, uyanın!
maalesef. artık ses çıkaran da kalmadı.. irade de..
ama aynı kanı taşıyoruz zamanı gelince uyanır milletimiz, umarım..

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar giden arkerlerin deneyimsiz oldugunu nerden biliyorsunuz ? yurt disina deneyimsiz asker gonderilmez.

Gönderilir arkadaşım. Ha dersen ki nereden biliyorsun?
28. Mek. Piyade Tugayı 2. Tabur (ki belki duymuşsundur "Barış Gücü" olarak geçer) Komutanlığında Bölük Çavuşu olarak askerliğimi yaptım. Tüfek tutmayı bilmeyen adamı Afganistan'a gönderdiğimiz olmuştu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.