Her neyse,siyaset tartışmakla bitmez.
+1
Türkiye seçim sürecine girdi. bundan sonra herkes desteklediği görüşü SANDIK ta seçer.
gerisi boş...
Her neyse,siyaset tartışmakla bitmez.
Sizce bu söylediklerinin kaçı doğru ? Türkiye sizce son 5 yılda ne kadar ileriye gitti, yada kaç kat geriye gitti ?
Saygılar.
Kardeş, hayret ediyorum.Rahatlık zarar veriyor size galiba.Nasıl ileri gitmedi?
Hiç mi piyasayı bilmiyorsun? Yıllık gelir 180 milyar dolardan 400 milyar dolara çıktı.
Nerede ekmek kuyruğunu görüyorsun? İşsizlik arttı diyorlar ben inanmıyorum.
Millet iş beğenmiyor.Gidiyor beyfendi lise mezunu, ağzı kokuyor açlıktan ben hademelik yapmam diyor çalışmıyor.Ben çıraklık yapmam diyor çalışmıyor.Sonra işsizlik oluyor.
Gençliğin içinde bulunduğu durum, kendi kafalarınının içinde kurdukları hayallerin doğru olacağına inanmak ve onu kazanmak için hiç çaba sarfetmemek.Hiç çaba sarfetmeyincede hayal ettikleri olmayınca, beyninden vurulmuşa dönüyorlar.Sonra hepten kayıp gidiyorlar.Ufak tefek meslekleri beğenmiyorlar.Türkiyede istihdam arttı.Yabancı sektör ülkemize yatırım yapıyor.
Herşey yolunda bence şükürsüzlük etmeyin.
Nerede ekmek kuyruğunu görüyorsun? İşsizlik arttı diyorlar ben inanmıyorum.
Millet iş beğenmiyor.Gidiyor beyfendi lise mezunu, ağzı kokuyor açlıktan ben hademelik yapmam diyor çalışmıyor.Ben çıraklık yapmam diyor çalışmıyor.Sonra işsizlik oluyor.
Gençliğin içinde bulunduğu durum, kendi kafalarınının içinde kurdukları hayallerin doğru olacağına inanmak ve onu kazanmak için hiç çaba sarfetmemek.Hiç çaba sarfetmeyincede hayal ettikleri olmayınca, beyninden vurulmuşa dönüyorlar.Sonra hepten kayıp gidiyorlar.Ufak tefek meslekleri beğenmiyorlar.Türkiyede istihdam arttı.Yabancı sektör ülkemize yatırım yapıyor.
Herşey yolunda bence şükürsüzlük etmeyin.
KANAKITAN gibi konuşuyorsun..aynı üslup
herşey güzel lay lay lom ho ho ho insanlar mutlu lay lay lom
aç olanlar anasınıda alsın gitsin lay lay lom ho ho ho
pembe Türkiye...oley oley oley..
KANAKITAN gibi konuşuyorsun..aynı üslup
herşey güzel lay lay lom ho ho ho insanlar mutlu lay lay lom
aç olanlar anasınıda alsın gitsin lay lay lom ho ho ho
pembe Türkiye...oley oley oley..
Burası Akit gazetesi değil deniz20, yazılarına ordan devam et. Anayasa Mahkemesi kararları ülkede hurafe olarak adlandırılmaz. Uyarıdır.
Burası Akit gazetesi değil deniz20, yazılarına ordan devam et. Anayasa Mahkemesi kararları ülkede hurafe olarak adlandırılmaz. Uyarıdır.