T
tanerkunter
Misafir
Toplist yapiyorlar yüzlerce dolara satiyorlar,felaket bir toplist kirlenmesi yasiyor intertenitimiz.Hatirlayan olursa akreptoplist ile tartismamizda 1 ay icerisinde akreptoplistin aynisini hatta daha iyisini yapacagimi söylemistim.3 sende gelistirdigini 1 ay sürmeden yaptim,soruyorum simdi ona,ne olacak simdi,kim engelleyecek millete bedava dagitmama kim en gel olacak.Bu sözüm tek akrep e degil akrep gibi toplist tacirligi yapip milleti kaziklayanlara.3 Gün icerisinde dagitim basliyor.Programlama Mühendisiyim,USA da yasiyorum,baska istekleri olan arkadaslar varsa yazabilir.Piyasada parayla satilan ne varsa bende bedava.
yeni gelistirilen toplistte referer sistemi bulunmaktadir.(asp !!)
Forum eklendi,asp olarak yapildi !!!
Güvenlik defalarca kez USA daki amerikali yazilim uzmani arkadaslarim tarafindan ve bizzat benim tarafimdan TEST edildi ve onaylandi.
Bedava Dagitim daki tek kosul: Kendinize ayit bir domain ve web alani olmali,asp desteklemeli.
Saygilar,bundan sonra yazilacak yazilara cevap yoktur...tanerkunter@mynet.com mail adresinden benimle iletisime gecebilirsiniz.Sitesinden bu full scripti BEDAVA dagitmak isteyenler benimle temas kurabilirler.
Saygilar
yeni gelistirilen toplistte referer sistemi bulunmaktadir.(asp !!)
Forum eklendi,asp olarak yapildi !!!
Güvenlik defalarca kez USA daki amerikali yazilim uzmani arkadaslarim tarafindan ve bizzat benim tarafimdan TEST edildi ve onaylandi.
Bedava Dagitim daki tek kosul: Kendinize ayit bir domain ve web alani olmali,asp desteklemeli.
Saygilar,bundan sonra yazilacak yazilara cevap yoktur...tanerkunter@mynet.com mail adresinden benimle iletisime gecebilirsiniz.Sitesinden bu full scripti BEDAVA dagitmak isteyenler benimle temas kurabilirler.
Saygilar