- Reaction score
- 122
vip bölümü genele absürt olarakmı kapatılacak yoksa adsense paylaşımlarıın site satışlarının olduğu bir bölümde olacakmı. Yabancı sitelerin satıldığı paylaşıldığı bir yer geçekten gerekli.
![]() |
![]() |
Kişilerin paraya bakış açıları demokratikliğide herşeyide bitirir boşver, bugün gazete sitelerinde birkaç yorumda ülkede namuslu olmak suç oldu diye farklı kişilerin serzenişleri vardı. Para işte bu forumda da olduğu gibi herşeyin üstünü örttü, ondan sonrada benimde çocuklarım var vs. gibi edebiyat yaparlar, geçikmiş bir şekilde gerçek yüz ortaya çıkıyor işte.
vip bölümü genele absürt olarakmı kapatılacak yoksa adsense paylaşımlarıın site satışlarının olduğu bir bölümde olacakmı. Yabancı sitelerin satıldığı paylaşıldığı bir yer geçekten gerekli.
Lutfen konuyu kisisele indirip hakaret boyutuna tasimayiniz.
1 YIL uyelik icin kullanicidan alinan sadece 39$ ile kim zengin olmus?
Foruma uye icin alinan ucret daha once de soyledigim uzere caydiricilik amacli.
Ki herkes uye olmasin ve uye olanlar forum kurallarina uymadiklarinda birsey kaybedeclerinin farkinda olsunlar.
Cidden şaşkınım.Vip bölümü kalpden isteyen birisiydim.Ama vipde böyle bir bölüm olacaksa, insanların hilelerini tartışacağı yer haline gelecekse çok üzülürüm ve bu forumun, hizmet vermekten çıkdığını kabullenirim.
Bende çok hile yapdım.Ama bunu bir platform üzerinde paylaşmak, tartışmak, kamuya açmak ve bunun için türkiye ' nin sayılı forumlarından birini kullanmak çok yanlış olur.Sistemimize üye olun, adsense kodunuzu verin ve tıklama yapalım felsefesine ne kadar karşıysak, bunada karşıyım açıkcası..Bu tabiki benim görüşüm sadece.