TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Su anda uye sayisi 50 civarinda20 çok az
hımm Vip olayını pek benimsemediler demek ilginç. ben tutar diyordum
Hayir gozukmeyecek.iyi Oldu ...
Adminim ; Buraya Yazdıklarımız ''Yeni Mesajlar'' Sayfasında Gözükmeyecek Değil mi ?
Alice, hosgeldin VIP'e.Iyi iyi sevdim burayi ben))
iyinet buraya fazla üye olan yok sanırım fazlada faydalanamıyoruz.. forumun üstünde küçük bi reklam gibi bişey düşünsen daha ilgili olabilir..Alice, hosgeldin VIP'e.
Vip'e Gelecek Olan Buradan Da Görür ...iyinet buraya fazla üye olan yok sanırım fazlada faydalanamıyoruz.. forumun üstünde küçük bi reklam gibi bişey düşünsen daha ilgili olabilir..
Neden ? kiVIP ama eg-zotik site linki bile vermeye cekiniyoruz. hikaye sitesi linki vermeye cekiniyorum şahsen..
Seni anliyorum ,bidiklerine ozelden soyleyin VIP e katilsinlar o zaman.iyinet valla ben bi başlık açtım reklam vermek için herhangi bi şekilde bi belli sürekli ilgilenen kalpchat geldi ona verdim.. halbuki çoğu kişinin eg-zotik sitesi var..
maşallah hızlı moderatörlerimiz var ondanNeden ? ki