İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vipler ayrılsın

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Aslında iki vip bölümü olsa daha iyi olmazmı. absürt vip le google vip ayrı olursa kimim hangisiyle ilgili olduğunu öğrenmiş oluruz. İkisinede girmek istiyen 2 katı ödesin.....Böyle absürt absürt olmuyo bence

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
adminim çok güzel düşünmüş. sanırım absürt vip yi deşifre etmeyecek...
Bilen Biliyor Yaw...
Google vip nasıl oluyor ? Onu Anlamadım ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Forumda paylaşımcı bayanlar var + buraya girmek istemeyicek bilgii kilerde var bu sayede hem elitlik sağlanır kemde hedef kitleli vipimiz olur. Şimdi mesela bi konu acacaksın okadar absürt sitenin içince bence kaybolur gider o konu

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoşt zaten yetkili olduğumdan değil ya sorum şu, google adsense bölümünde ya da normal google bölümünde google vipte açabilecek olupta açamayacağınız konu nedir ? bir de forum da bayanlar var gerçekçi değil sanki bayanlar olmasa vip'e razı mısınız yani ?

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çok takıntılısınız , herkez işine baksın bence.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
harika fikir, erkekler zaten uygun-değilcudur, kadınlar uygun-değildan nefret eder. bu kadar dar düsündüğünüz için tebrik ediyorum :D ben bir bayan olarak absürt vip foruma geçerim, siz diğerinde takılın :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla sanırım arkadasın paylasacak gizli seyleri var, ortaya söylemeye çekiniyor :D

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
tamam iyi güzel hoş forumda tek tük bayan arkadaşımız var bu sayı çok daha fazlada olabilir bu konu beni ilgilendirmiyor,

kafama takılan konu şu

bi kaç kez vip bölümünde açılan konulara baktım kimi db satıyor kimi site kimi domain satıyor, ne küfür eden var ne prnrfk resim koyan var ne ahlaki değerleri aşağılayan başlıklar var bunların haricinde başka birşey varda benmi bilmiyorum, bu konular açılıyorda bayanlar bunun nesinden rahatsızlık duyuyor, seçmeli değilmi bu bölüm silah dayayıp alnına konu içine sokan şu linke tıklayanmı var hayır yok o zaman sorun nerde,

son günlerde ne kadar çok "konu açmak" için konu açılıyor farkındamısınız ?

M

MasterTR

Misafir
peki vip uyeler diger uyelerden renk olarak ayri bir renk olacakmi?

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen Bayanmısın ? ... ? Ciddi Bir Soru ?

yanıt pek ciddi gelmez :p

+ sarget'e de katılıyor vip bolumunde acılan konulara baktıgınız zaman site adı dahi verilmiyor ozel mesajla iletiliyor site adı bu durumda rahatsız eden ne oluyor ki :)

acıktan site adresleri verilse link değişimleri vb yapılsa hani bi derece evet hos değil gormek istemiyoruz vs denilebilir ama bu haliyle bence bi sorun yok

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendisinin bayan olup olmadığı ile niye ilgisin arkadaşım. merak ettim. zira eski sevgilim ve daha geçenlerde görüştük bana bira ısmarladı sağolsun. adsense i de hepimizden iyi çözmüştür kendisi. bu arada saol ploop sen anladın ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.