İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vps

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ;
vps satan , en ucuzundan en basit özellikleri olan vps paketleriniz var mı ? Ayrıntısını msn den konuşacağım..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bana çok yavaş geldi orası yaa...F çıkıyo hızı

A

Amanha

Misafir
fdcden vps alma tavsiye etmiyorum neden dersen bi arkadşaım kullanıyordu 9gün zar zor kullandı günde 5 6 kez reboot ettiriyordu benden yardım istedi ama yaapcağım birşey yoktu login olamıyordum sonra makına çökmüş çocugun parası yandı p4.2.4 cpu da 4 - 5 adet vps elde edıyorlar oda tabi kasmaya yol açıyor

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet 256 ramli sunucuya bir cok irc ve trafikleri yuksek web sitesi koyarsaniz olacagi budur. Yani diyorsunuz ki, benim bir hayvanim olsun, hem etinden hem sutunden hem yumurtasindan faydalanayim. 49 $ lik vpsin ne kadar randiman verecegini kestirerek almaniz lazim. Biz vermeden once soruyoruz, "ne icin kullanacaksiniz, trafiginiz nedir, hangi siteler var, ne calistiracaksiniz" diye. VPS alip 70 80 gun UP olanlar da var, simdi kendi kullanim hatalariniz yuzunden boyle mesajlar gondermenizi hak ettigimizi dusunmuyorum.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amanha' Alıntı:
fdcden vps alma tavsiye etmiyorum neden dersen bi arkadşaım kullanıyordu 9gün zar zor kullandı günde 5 6 kez reboot ettiriyordu benden yardım istedi ama yaapcağım birşey yoktu login olamıyordum sonra makına çökmüş çocugun parası yandı p4.2.4 cpu da 4 - 5 adet vps elde edıyorlar oda tabi kasmaya yol açıyor
senin dedikleriniz neden biz yasamiyoruz. Insanlari karalamadan once sorunu ilk basta kendinde ara
ben fdcturkey kullaniyorum su an yeni bir makina daha alacak olsam Gozum kapali dusunmeden alacagim tek yer fdcturkey

A

Amanha

Misafir
Dediğim çocuk tek bir site barındırıyordu ve domaini yeni almıştı win vps kurdurmuştu başka hiç birşey kullanmıyordu ve size 40 dolar borcunu bu yüzden ödememiş oda sanırım taşımamı ne yapmışsınız tam hatırlamıyorum
ama çocuk haklı yani bundan eminim

Batu' Alıntı:
evet 256 ramli sunucuya bir cok irc ve trafikleri yuksek web sitesi koyarsaniz olacagi budur. Yani diyorsunuz ki, benim bir hayvanim olsun, hem etinden hem sutunden hem yumurtasindan faydalanayim. 49 $ lik vpsin ne kadar randiman verecegini kestirerek almaniz lazim. Biz vermeden once soruyoruz, "ne icin kullanacaksiniz, trafiginiz nedir, hangi siteler var, ne calistiracaksiniz" diye. VPS alip 70 80 gun UP olanlar da var, simdi kendi kullanim hatalariniz yuzunden boyle mesajlar gondermenizi hak ettigimizi dusunmuyorum.

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tek site barındıran bir VPS müşterisi hatırlamıyorum nedense. Bana kişinin adını sitesini söyleyin size anlatayım, buradan üstü kapalı karalar gibi konuşmanız pek doğru değil. kaç kere vps aldınız bizden, neyi ne kadar biliyorsunuz ?

A

Amanha

Misafir
Batu' Alıntı:
Tek site barındıran bir VPS müşterisi hatırlamıyorum nedense. Bana kişinin adını sitesini söyleyin size anlatayım, buradan üstü kapalı karalar gibi konuşmanız pek doğru değil. kaç kere vps aldınız bizden, neyi ne kadar biliyorsunuz ?

çocuğun sitesi katados.com du win sunucu kullanıyordu

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nitrojen.net yani :) neyse bunu uzatmıyoruz ortamın tadı kaçmasın.

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne olursa olsun, bir müşterinizin adını, heleki vps veya reseller iken açıklamak hiç hoş bi durum değil hele ki bu işi fdc adı altında yapıyorsanız... Yakışmadı.

Bu arada benimde sizde vps var uptime sorunu çıkarmamasına rağmen cpu olarak biraz kasıntı :) Yani direkt olarak fdcden aldığım sunucuda hiç bir zaman cpu sorun olmuyor çünkü kaliteli sunuculara kurulu, fakat onun dışında bi problemim yok gayet stabil... Ancak daha iyi sunuculara kurulsa çok daha iyi olurdu...

İyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.