![]() |
![]() |
senin dedikleriniz neden biz yasamiyoruz. Insanlari karalamadan once sorunu ilk basta kendinde araAmanha' Alıntı:fdcden vps alma tavsiye etmiyorum neden dersen bi arkadşaım kullanıyordu 9gün zar zor kullandı günde 5 6 kez reboot ettiriyordu benden yardım istedi ama yaapcağım birşey yoktu login olamıyordum sonra makına çökmüş çocugun parası yandı p4.2.4 cpu da 4 - 5 adet vps elde edıyorlar oda tabi kasmaya yol açıyor
Batu' Alıntı:evet 256 ramli sunucuya bir cok irc ve trafikleri yuksek web sitesi koyarsaniz olacagi budur. Yani diyorsunuz ki, benim bir hayvanim olsun, hem etinden hem sutunden hem yumurtasindan faydalanayim. 49 $ lik vpsin ne kadar randiman verecegini kestirerek almaniz lazim. Biz vermeden once soruyoruz, "ne icin kullanacaksiniz, trafiginiz nedir, hangi siteler var, ne calistiracaksiniz" diye. VPS alip 70 80 gun UP olanlar da var, simdi kendi kullanim hatalariniz yuzunden boyle mesajlar gondermenizi hak ettigimizi dusunmuyorum.
Batu' Alıntı:Tek site barındıran bir VPS müşterisi hatırlamıyorum nedense. Bana kişinin adını sitesini söyleyin size anlatayım, buradan üstü kapalı karalar gibi konuşmanız pek doğru değil. kaç kere vps aldınız bizden, neyi ne kadar biliyorsunuz ?