1 adet logo için sipariş verdim, beklemedeyim umarım güzel bir çalışma olur.
Tasarım yaptırdım gayet ilgili bir arkadaş tavsiye ederim
Hayırlı satışlar dilerim .
Sunucu hizmeti uzun yıllardır tarafımızdan sağlanmaktadır .
Güvenilir ve gerçek anlamda işlerini çok temiz ve titizlikle yapan bir firmadır .
Saygılarımızla.
TTNETDC
Web site dizayn + Logo + Kartvizit tasarımı işi verilmiştir. gerekli ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim..
Logo ve kartvizit tasarımı için anlaşıldı ilgili ve yardımcı bir arkadaş.Hayırlı satışlar dilerim.
İşinin ehli bir kişi tema editledi sorunsuz alışveriş
BiltekTasarim;' Alıntı:Kendisi ile bu site aracılığı ile tanıştım ve işlerinde başarılı. Yolu açık olsun inşallah.
Arkadaşla Bayadır çalışırız anlayışlı ve kaliteli logolar teslim etti bana çok teşekkür ederim kendisine Plus İnteraktif,Metrotek Güvenlik,Çukurova gezi otobüsü gibi logo işlerim oldu dahada olcak inş.
İşinde oldukça güvenilir bir arkadaş , Teslimat ve tasarım da oldukça güzel.
Hayırlı işler.
Güvenilir bir arkadaşımızdır, çok iyi çalışmalar çıkarttı çalışmalara da devam edeceğiz. Hayırlı işler.
ahmet bey çok ilgili birisi sorunumu karşılık beklemeksizin halletti
güvenle çalışabilirsiniz
Arkadaş düzenlediğimiz logo yarışmasında birinci oldu,teşekkür ediyorum her şey için
Arkadaşlar ile tesadüfen tanıştık. Bir temanın editlenmesi ve logo tasarım işim vardı. Bu sektöre çok uzun yıllardır aşinayım. İşi bu derece hızlı ve profesyonel yapabilen çok az sayıda firma tanırım. Tüm gece sabaha kadar uğraştılar ve çok uygun bir fiyata anlaştık. Laf olsun diye değil , gerçek anlamda çok ama çok memnun kaldım. Aldıkları para son kuruşuna kadar helaldir. Kendileri ile daha çok işimiz olacak inşallah