İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web Tasarım & Grafik - Kurumsal Kimlik - WP Tema - Logo - Katalog - Br

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk.png

ofis.png

Ofisimizin ve çalışanlarımızın görüntüleri en kısa zamanda eklenecektir.

logo.png

1.png
2.png
3.png
4.png

5.png
6.png
7.png
8.png

9.png
10.png
11.png
12.png

13.png
14.png
15.png
16.png

17.png
18.png
19.png
20.png

21.png
22.png
23.png
24.png

kartvizit.png

1.png
2.png
3.png

4.png
5.png
6.png

7.png
8.png
9.png

brosur.png

1.png
2.png

3.png
4.png

5.png
6.png

7.png
8.png

website.png

http://www.ruyawebajans.com
17.png
18.png
19.png
20.png

wp-tema.png

son.png

MÜŞTERİ YORUMLARI ;​

1 adet logo için sipariş verdim, beklemedeyim umarım güzel bir çalışma olur. :)

Tasarım yaptırdım gayet ilgili bir arkadaş tavsiye ederim

Hayırlı satışlar dilerim .

Sunucu hizmeti uzun yıllardır tarafımızdan sağlanmaktadır .

Güvenilir ve gerçek anlamda işlerini çok temiz ve titizlikle yapan bir firmadır .

Saygılarımızla.
TTNETDC

Web site dizayn + Logo + Kartvizit tasarımı işi verilmiştir. gerekli ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim..

Logo ve kartvizit tasarımı için anlaşıldı ilgili ve yardımcı bir arkadaş.Hayırlı satışlar dilerim.

İşinin ehli bir kişi tema editledi sorunsuz alışveriş

BiltekTasarim;' Alıntı:
Kendisi ile bu site aracılığı ile tanıştım ve işlerinde başarılı. Yolu açık olsun inşallah.

Arkadaşla Bayadır çalışırız anlayışlı ve kaliteli logolar teslim etti bana çok teşekkür ederim kendisine Plus İnteraktif,Metrotek Güvenlik,Çukurova gezi otobüsü gibi logo işlerim oldu dahada olcak inş.

İşinde oldukça güvenilir bir arkadaş , Teslimat ve tasarım da oldukça güzel.
Hayırlı işler.

Güvenilir bir arkadaşımızdır, çok iyi çalışmalar çıkarttı çalışmalara da devam edeceğiz. Hayırlı işler.

ahmet bey çok ilgili birisi sorunumu karşılık beklemeksizin halletti
güvenle çalışabilirsiniz

Arkadaş düzenlediğimiz logo yarışmasında birinci oldu,teşekkür ediyorum her şey için

Arkadaşlar ile tesadüfen tanıştık. Bir temanın editlenmesi ve logo tasarım işim vardı. Bu sektöre çok uzun yıllardır aşinayım. İşi bu derece hızlı ve profesyonel yapabilen çok az sayıda firma tanırım. Tüm gece sabaha kadar uğraştılar ve çok uygun bir fiyata anlaştık. Laf olsun diye değil , gerçek anlamda çok ama çok memnun kaldım. Aldıkları para son kuruşuna kadar helaldir. Kendileri ile daha çok işimiz olacak inşallah :)

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kolcuoğlu logo çalışması gerçekten size mi ait ?

Evet bize ait, referansımız olmayanları oraya koymuyoruz zaten ? O iş r10 üzerinden yapıldı oradan da bakabilirsiniz. Hatta hatırladığım kadarıyla ödüllü logo yarışmasıydı, ödülü kazanan biz olduk.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.