Merhaba,
İstanbul Bakırköy'de bulunan web tasarım ve programlama şirketimize;
Evrak getir - götür işleri yapacak
Çay demleyip, yerleri süpürecek
Dükkanı açıp - kapatacak
Düzgün, prensipli, itaatkar ve temiz
Müşteriye MSN'de destek verecek
Hosting satışını bilen
Tercihen Üniversite mezunu ve askerlikle ilişkisi olmayan
Dreamweaver başta olmak üzere tercihen tüm Adobe programlarını kullanabilen
Diksiyonu düzgün web tasarımcısı aranmaktadır.
Maaş: 450 TL (Programlama bilen elemana +50 TL ödenecektir.)
(Yol, yemek masrafları personele aittir.)
6 aylık deneme süresinden sonra sigorta girişi yapılacaktır.
Çalışma saatlerimiz: (Pzt-Cmt) 08:00 ve 19:00 arasıdır. Pazar günleri 09:00 ve 13:00'dır.
Başvurularınızı [email protected] adresine yapınız.
ALLAH kımseyı bole patrona dusurmesın dıyorum
Sizin önce vizyonunuzu belirlemeniz lazım. 50tlye 80 site yapıp 4binlira alacağınıza 16site yapın 250tlden en azından piyasa canlı kalır.Ben her konuda açık bir insanım, buyrun;
Günümüz ekonomik şartlarında yapabileceğimiz en iyisi bu. Biz 50 liraya web tasarımı yapan kurumsal bir şirketiz. Aylık ortalama 80 site kadar yapıyoruz. Buda 4.000 tl eder.
Kira, elektrik, telefon, su, vergi ve diğer giderler ortalama 1.000 tl tutuyor.
Personel maaşı 500 tl.
Firma sahibi olarak bana kalan 2500 liradır. Buda benim hakkımdır çünkü bende 700 lira ev kirası, 500 lira araç taksidi, evin giderleri, ayda bir kezde aleme kaçarım toplam 2.000 lira param gidiyor. Cebime kalansa 500 lira. 500 lira ilede şirketime yatırım yapıyorum.
Ben her konuda açık bir insanım, buyrun;
Günümüz ekonomik şartlarında yapabileceğimiz en iyisi bu. Biz 50 liraya web tasarımı yapan kurumsal bir şirketiz. Aylık ortalama 80 site kadar yapıyoruz. Buda 4.000 tl eder.
Kira, elektrik, telefon, su, vergi ve diğer giderler ortalama 1.000 tl tutuyor.
Personel maaşı 500 tl.
Firma sahibi olarak bana kalan 2500 liradır. Buda benim hakkımdır çünkü bende 700 lira ev kirası, 500 lira araç taksidi, evin giderleri, ayda bir kezde aleme kaçarım toplam 2.000 lira param gidiyor. Cebime kalansa 500 lira. 500 lira ilede şirketime yatırım yapıyorum.