Benmi yanlış görüyorum yoksa yaptım dediğiniz Joomla temalarında yabancı tema isimleri mi yazıyor ?
" bunlar bizzat kendim uğrasarak yaptığım veb siteleridir (!) "
Başarılarının ve uğraşlarının devamını diliyorum...
ama artık sende her kez gibi web sitesi yap veb değil :melek:
www.paylasimadresim.com (yapım asamasında)
www.ozlemotocam.com (tasarım + icerik tumuyle biz derledik)
www.cagdasend.com (sadece tasarım icerik firmaya ait)
bunlar bizzat kendim uğrasarak yaptığım veb siteleridir simdi birkaç takım arkadasımla çalısıyorum daha fazla referansta mevcut
şahsen müşteri olsam ikilemde kalırdım, neyse hayırlı işler.tema değil arkadaşım düzenlemesi eklenen resımler kullanılan moduller bileşenler
temayı ben yapmadım tema şablon netten ucretlı şablon kullanılmıstır.
Birbirini karalamak konusunda diyeceğim birşey yok çünkü her iki taraf'ta alçalır ama konuşmalarımı biraz daha özenle okuyacak olursanız daha iyi kavrayabilirsiniz. Gerçekten işi almak istiyorsa konuşmalarına dikkat etmeli ve kendi konuşması kendini açığa vermemeli. Tavsiye vermeye çalıştım çünkü konu altına sadece konu başlığını açan değil diğer iş yapabilecek kişilerde giriyor güven vermeli ki kelimeleri onlarda bu kişiye danışabilmeli. Gerçekten karalamak istesem işi ben niye almaya çalışmayayım? Veya nereden biliyorsun müşteri olmadığımı, nasıl kazanacak bu kişi benim güvenimi? ve karalamak olsaydı gerçekten bu yaptığım, konu altındaki yorumlarıma yetkili tarafından uyarı verilmezmiydi?birbirinizi karalamak ne kadar hoş sizce? sonuçta herkes rızkını yer bu hırs neden?