- Reaction score
- 0
arkadaşlar webarisi.com dan linux reseller aldım son iki gundur öğlen saatlerinde internete girdigimde siteme baglanılamadıgını farkettim ve hosting şirketinin internet sitesinde Canlı Destek butonuna tıklayarak karşıma cıkan arkadaşla yazışmalarım oldu ve aldığım tehditvari yazışmayı aynen pasteliyorum
arkadaşlar benimde agır sözlerim olmuş olabilir ama ilk tehdit eden kişi firma yetkilisidir ben onlar için müşteri olduğumun farkında degiller
şuan 13:03 siteme hiçbir şekilde ulaşamıyorum 1 saat oldu ftp ulaşıp dosyalarımı dahi alamamış durumdayım
Ben hataya düştüm sizde böyle kalitesi düşük bir şirketle çalışmayın yada en azından iyice ölçün biçin derim
Chat Content:
K. Ahmadov: Merhaba ozkankandemir, Hoşgeldiniz! Bugün size nasıl yardımcı olabilirim?
ozkankandemir: selam
ben sevdalar.net in sahibi dun yaşadığım sorunun aynısını bugunde yaşıyorum
2 gundur aynı saatte internete baglanıyorum ve siteye ulaşamıyorum
acaba bu her zaman bu şekildemi ?
K. Ahmadov: Bu alan sadece satış öncesi yardım ve bilgilendirme amaçlı kullanılabilir. Lütfen teknik soru ve sorunlarınız için müşteri panelinize giriş yaptıktan sonra Destek Talebi Gönder butonunu kullanınız. Uygun departmanı seçmeniz durumunda en hızlı yanıtı alabilirsiniz.
ozkankandemir: cevabınız olmadıgı zaman sıgının farklı departman diye
sitenizde bu canlı destek butonu yazıyor
körmüsünüz ?
K. Ahmadov: hakaret sebebiyle hesabınızın kapatılmasını istiyorsunuz sanırım
ozkankandemir: hakaretten hesap kapatımı
? dalga geciyorsun sanırım
K. Ahmadov: çok ama çok ciddiyim
ozkankandemir: sen o hesabı kapatırsan bende yasal yollarımı her şekilde aramasını bilirim
K. Ahmadov: tekrar hakaret ederseniz canlı şahidi olursunuz hesabınızın kapatılmasının
ozkankandemir: 2 gundur siteme baglanılamıyor senin bana dediğin lafa bak
K. Ahmadov: polemik yapmanıza gerek yok
Bu alan sadece satış öncesi yardım ve bilgilendirme amaçlı kullanılabilir. Lütfen teknik soru ve sorunlarınız için müşteri panelinize giriş yaptıktan sonra Destek Talebi Gönder butonunu kullanınız. Uygun departmanı seçmeniz durumunda en hızlı yanıtı alabilirsiniz.
Bu alan sadece satış öncesi yardım ve bilgilendirme amaçlı kullanılabilir. Lütfen teknik soru ve sorunlarınız için müşteri panelinize giriş yaptıktan sonra Destek Talebi Gönder butonunu kullanınız. Uygun departmanı seçmeniz durumunda en hızlı yanıtı alabilirsiniz.
ozkankandemir: ok 10 dakika bekleyin butun yedeklerimi alayım sonra kapatman için sana emir veririm
10 dakika bekliceksinm
arkadaşlar benimde agır sözlerim olmuş olabilir ama ilk tehdit eden kişi firma yetkilisidir ben onlar için müşteri olduğumun farkında degiller
şuan 13:03 siteme hiçbir şekilde ulaşamıyorum 1 saat oldu ftp ulaşıp dosyalarımı dahi alamamış durumdayım
Ben hataya düştüm sizde böyle kalitesi düşük bir şirketle çalışmayın yada en azından iyice ölçün biçin derim