krake selam ,
bir ziyaretçi yada webmaster olarak farketmez yaptığın yorumlar için arkadaş adına sana teşekkür etmek istiyorum. O kadar gereksiz mesaj atan arkadaşları geçerek ve vaktinin bir kısmını dahil ayırarak yeni başlayan bu arkadaşımıza yardımcı olduğun için içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kimilerine göre geyik bir cevap gibi gözükebilir ama burada gerçekleri söylüyorum.
herbalife_tr arkadaşım yine yanılıyorsun.Zıt bir insan değilim sadece bu işi ciddiye alıyorum çünkü Internet hayatı benim hobi olarak yaptığım değil , bir memur , bir bankacı nasıl çalışıyorsa ben de Full-Time bir meslek olarak internet işini yürütmekteyim - SEO , Marketing , Web Dizayn , Website Operating ve birçok işleri kendi başıma yapıyorum ve bu işi , ne yazık ki mesleğim ve yüksek gelir getiren bir kaynak olduğundan dolayı , ciddiye alıyor ve bunun gibi kaliteli forumlarda vb halka açık ciddi tartışma ortamlarında yapılan gereksiz yorumlara , kimi insanlar tarafından ters de algılansa , birazda olsa kızıyorum.
Birçok insan bana , tabiri caizse .ötü kalmış diye hitab ediyor . Kendilerince haklı olabilirler ama belirtmeden duramayacağım ki ; insanların yapmış oldukları yorumlara saygıyla başımı sallıyorum ve herkesin kendi özgür irdadesince konuştuklarından kimseye bir söz de söyleme hakkını kendimde bulmuyorum. (Özgür bir ülkede yaşıyoruz değil mi - Birçok boş insan gibi interneti vukuat yapma ortamı olarak görmektense....)
Şunu belirtmeliyim ki ,
Bu işi yani internet üzerinde bulunan hertür WEB RELATED konuyu (kusura bakmayın 7/24 ingilizce forum vblerde yazmakta olduğumdan ve birçok terimi de ingilizce kullandığımdan bazı kelimeler İngilizce olarak çıkıyor bunu da artistlik olarak algılanmasına gerek yok) herneyse ... konuyu ciddiye alıyorum çünkü insanların da bu işi ciddi ciddi yapmasını gönlümce istiyorum.
Ben eğer ki internet üzerinden örneğin (misal) 1 milyar TL kazanıyorsam ayda minimum , webmasterım diye hava atan aslında bir halt olmayan insanların etrafta can sıkıntısından geyik olsun diye yazmalarından sa kendilerini geliştirip , bu konuyu benden daha iyi bilmelerini arzulayarak, hatta benim onlardan ne fazlam ne eksiğiim olduğunu , ki eksiklerim de bulunabilir , görerek kendilerinin de yüksek miktarda para kazanmalarını , işlerini profesyonelce ve binler hatta milyonlarca insanın onları imrenmesini en içten şekilde ARZULUYOR , yazmış olduğum şeyler içerisinde insanları üzecek , gururunu kıracak yada yanlış birşey belirttiysem özür diler herkesden başarılarının devamını , başarılı olmayanların ise en kısa sürede başarı basamaklarında en kısa sürede yükselmelerini en içten şekilde diliyorum.
(Felsefe değil - Hırslandırmak amaçlı yazılmış bir yazıdır. Kahvemi içerken birşeyler yazayım istedim ki kötü olduğuna da inanmıyorum ve tekrar ekliyorum :
Benim söz söylediğim insanlardan ne fazlam ne de eksiğim var. Bir fazlam var ise o da yok zeka , mantık , .ötü kalkmışlık değil sadece pratik ve kendini geliştirmiş olmak vardır.
Saygılar.
krake' Alıntı:
slm ,forumdaki mesajları inceledim,herkes birbirinde haklı olabilir,cikcik.com'a gelince tahminen siteni frontpage'le hazırlamışsındır,yada html 'le,siteye görsellik katman için tasarımın basit olsada köşeli kutular değil oval tablolar kullan yani tabluların uclarını elips yap,renleri canlandır,Fireworks falan biliyorsan buton ve yazılara çok güzel efektler katabilirsin,yada macromedia.com'da dreamweaver 2004'üğn deneme sürümünü indirip,bunula daha prpfesyonelce hazırlayabilirsin(içinde flash text,buton,form vs.herşey mevcut),veya flash biliyorsan gerçekten siteni görsellikle baştan çıkarabilirsin,bunlar sadece öneri,aslında webmasterım diyebilmek için asp,php,vs.bir iki tane prog.dilive aynı zamanda iyi bir veritabanı bilgisi aynı zamanda görsellik için flash vs.gibi programları bilmek gerekiyor,Basit bir iyileştirmeyle daha iyi yapılanilir.Bir ziyaretçi olarak benim görüşlerim bu kadar,en azından birşeyler yapmaya çalışmışsın,sana başarılar,ama başkalarının fikirlerini de gözardı etme