İyinet bu işte en eski senin forumundu. Burası bir webmaster okulu idi. İnsanlar buradan öğrendikleriyle çok güzel şeyler yaptılar.Kimi çok iyi bir phpci oldu. Kimi çok güzel paralar elde etti,kimi ev aldı kimi araba aldı kimi şirket kurdu... Bunların hepsi bu forumda öğrenilenler sayesinde oldu. İnsanlar Pagerank denen şeyi ilk kez burada öğrendi ama sen kalkıp öğreten kişiyi banladın,suçu,günahı yokken. Tamamen egoların yüzünden. Hiç bir şeye özen göstermedin. Kimseyi dikkate almadın. AL işte son ''iyinet seo yarışması''. Bu forumun modlarından biiyle yarışma başlarken konuşuyorduk ve ben o mod arkadaşa msnde dedim ki ; ''iyinetadmin bu işi beceremez'' dediğim çıktı ve beceremedin. Şimdi insanların İyinet'e güveni kaldı mı? Kalmadı. Bu yakın zamandaki örnek. Sen istersen burayı rakipsiz hale getirirdin. Ama kişisel sorunlarının kurbanı oldun. Beceremedin. Kusura bakma. O örnek verdiğin sitede buradan çıkan insanların forumu idi Oxxi,Zone v.s'de. Sen hepsini bir arada toplamayı başaramadın. Hiç webmaster gibi davranmadın forum benim değil mi kardeşim,istediğimi yaparım gözüyle baktın. Sonuç; ilgi git gide düşecek belki de. R10'da öyle. R10 farklı mı? R10'un sahibi de işlerinden fırsat bulup siteye giremiyor. Zaten R10'a da refsiz giriş mümkün değil. Kayıt tarihimin Şubat 2006 yazmasına bakma. Ben İyinet'e 5 yıldır takılan bir insanım. 5 yılda değiştirdiğin tek şey ''iyinetadmin'' olan rumuzunu ''iyinet''e çevirmen. Avatarın bile aynı
Kusura bakma iyinetadmin. Büyük ihtimalle banlarsın sen şimdi beni
Çünkü 5 yıldır eleştiri kaldırmayı öğrenemedin gitti. Bende özel mesajlarımın yedeğini alam bari