Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Whmcs Tema Yüklemekden Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmi ?

eyup51

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Arkadaşlar Ben Whmcsyi Kurdum Tema Yüklücem Bu whmcsthemes diye bi sitenin free teması var onu crakli fln degil yani rardan cıkarınca bi tema dosyası cıkıyor birde php files dosyası bunları birleşdircemmi parça parçamı atcam bide nereye atcam yardımcı olurmusunuz ?

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Whmcs temalarını templates klasörü içerisine atıp admin panelinden seçim yapmanız gerekiyor.

eyup51

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Whmcs temalarını templates klasörü içerisine atıp admin panelinden seçim yapmanız gerekiyor.

Onu yapıyorum php dosyalarınıda ana dizine atıyorum fakat hocam ana sayfada saftı kayıyor fakat tekrar logo tıklayınca domain.com/index.php ye gelince düzgün duruyor bi bakabilirmisin siteye www.dolunayhosting.com

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
WHMCS tema giydirmek basit bir iş değil, kod bilgisi gerektirir. Bir tasarımcı bulmalısınız.

fRtkmR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
temada yapılacak olanları burayada yazın yardımcı olmaya çalışalım

eyup51

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
hocam ben suan alan adı satısına baslamadım ama hosting sunucu vps fln satıyorum suan ama sunucuyu whmcs ye eklesemde pleks paneli otomatik acmıyor ordaki clent ismini fln nasıl yapcam bilmiyorum suanda en büyük problemim o paypal odemesini fln yaptım ama o sorun.