Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Win 7 64 bit yüklemek?

!whp!

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Arkadaşlar Win 7 64 bit yüklerken ayar yapmak gerekiyormuş yoksa 32 bit yükleniyormuş böyle birşey varmıdır?

roymand

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
hocam sunu söyliyeyim bence 64 bite yükseltmeyin işletim sistemizini bazı programlar vs oyunları açamassınız 32 bit devam edin ayrıca özellikleri nasıl bilgisayarınızın pek iyi değilse zaten hiç kurmayın derim

!whp!

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
i5 4 gb ram ama ekran kartımı tam bilmiyorum benim pc evde.1024 lük nvdia ama tam olarak bilmiyorum.Harddisk 1 tb.

roymand

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
tmm özellikler gayet iyi kurabilirsiniz fakat dediğim gibi program vs açılması ile ilgili sorunlar çok çıkıyor eski programlarda oyunlarda falan

X

Xman

Misafir
her programı açarsınız hiç bir sorun olmaz, yapmanız gereken ayar bilgisayarınızdaki donanımların 64 bit sürücülerini yüklemekden ibaret.

!whp!

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
yani cdyi takıyorum bootdan çalıştırıp kuruyorum.Başta ayarlama gerekmiyor değilmi?
Benim bir arkadaş öyle birşeyler diyorda

X

Xman

Misafir
64 bit windowsu kurduktan sonra, ekran kartı, webcam vs. tüm donanımların 64 bit sürücülerini yüklemen yeterli başka bir ayar yok.

roymand

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
hocam ben driverlere demiyorum kullanılan programlar vs oyunlar acılmaz eski sürümler tabi benim basıma gelmişti o yüzden dedim :)

!whp!

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Sağolun ben akşam yapayım şu işi tşkler

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
64 bit demek bilgisayarının iyi olması demek, çünkü 64 bitler full performans çalışır, ben bir kaç tane program denemiştim uyumsuz dedi programı kuramamıştım, ayrıca adobe flash playeri kuramamıştım 64 bite destek vermiyorlardı, şimdi vardır