Evet arkadaşlar msn8 de sorun var. Document Settings te application data bölümüne bakarsanız MSN için local cache dosyalarını görürsünüz.
Sorunu kısaca anlatayım. İlk msn açtığınızda bütün listeniz buraya yedekleniyor. Hatta belki farketmişsinizdir, login olmak için tıkladığınız anda online oluyorsunuz. Çünkü listeniz bilgisayardan yükleniyor. Bu kadar hızlı login olmanın nedeni bu.
Sadece bir bilgisayarda kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Ama 2. bilgisayarda sorun yaşarsınız. 2. bilgisayara ilk msn kurduğunuzda listeyi yeni yükleyeceği için sorun olmayacaktır. Ama ne zamanki evdeki msn e birini eklediniz, heleki biri sizi listesine ekledi. İşyerinden bu kişiye asla ulaşamıyorsunuz. Hatta o kişiyi işyerinden listenize eklesiniz dahi karşı tarafa teklif gitmiyor.
Tüm msn 8 leri silip 7.5 a geçtim. Şimdi kafam rahat. Yalnız bir arkadaşımın evinden msn8 den oturum açmıştım. O zamanlar listemde 40 kişi vardı. Şimdi listemde 120 kişi var. Oradan bir msn e bakayım dedim, bir baktım 40 kişi listem
Local settings ve application data daki msn cache dosyalarını sileyim dedim, bu sefer msn 8 le hiç bağlanamamaya başladım. Sonuçta yeni versiyonu beklemekten başka birşey gelmiyor elimden