Genelde şirketlere hosting veriyorum, ki hepside tanıdığım görüştüğüm firmalar. Bu yüzden sorunsuz ve güvenli bir yer arıyorum. Bilindiği gibi şirket siteleri ne çok alan kaplar ne de çok bw harcar. Bu yüzden aşırı kaynak gerekmiyor. Ama tabi en önemli şeyde, sitelerin hızlı açılması ve sürekli online olması. Deneme amaçlı en küçük paket ile başlamak istiyorum tabi.
Zart zurt şikayet almak istemiyorum. Benden kaynaklanmayan sorunlar yüzünden sorumlu oluyorum ve elimden birşey gelmiyor.
Lütfen teklif verecekseniz sadece özellikleri ve fiyatı kopyalayarak baştan savma iş yapmayın. Kimse kusura bakmasında genel bi tavrımdır bu konuda.
Kullanıpta memnun kaldığınız yerler gerçekten işime yarar. Kendi şirketinizi önerecekseniz lütfen referanslarınızında bulunduğu web site adresinizi verin ve fatura kesebilecekseniz önerin. Çünkü yaptığım her işe fatura kesiyorum. Sorun yaşamak istemem. Ayrıca düzgün biryer bulup değiştirmek istemiyorum hiçbirzaman.
Aşağı yukarı denemek için ve maksimum gereksinimlerim
Deneme Amaçlı - İlerisi için
100 MB - 2 GB
2 GB BW - 50 GB BW
Sınırsız Email (Şuan 100 den aşağı kullanıyorum ama limitler canımı sıkıyor)
Sınırsız Domain (Şuan 30 Domain)
MSSQL 2005 1 adt - 10 adt yeterli sanırım ilerisi için. Şuan 2 kullanıyorum
MySQL - Şu an kullanmıyorum ama lazım olabilir.
ASP.Net 2.0
ASPEmail
ASPJpeg
Kontrol Paneli Plesk (Alıştım buna artık)
Tekrar söylemek istiyorum. Benim eklediğim siteler sunucuya yük bindirmiyor ve ziyaretçi sayısı çok değil. Ben pek kaynak kullanmıyorken, aşırı yüklenmiş bir sunucuda diğer sitelerin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum. Git o zaman dedicated al diyebilirsiniz ama israf benim için. Sitelerin hızlı açılması ve kitlenmemesi benim için çok önemli.
Teşekkürler Şimdiden.
Zart zurt şikayet almak istemiyorum. Benden kaynaklanmayan sorunlar yüzünden sorumlu oluyorum ve elimden birşey gelmiyor.
Lütfen teklif verecekseniz sadece özellikleri ve fiyatı kopyalayarak baştan savma iş yapmayın. Kimse kusura bakmasında genel bi tavrımdır bu konuda.
Kullanıpta memnun kaldığınız yerler gerçekten işime yarar. Kendi şirketinizi önerecekseniz lütfen referanslarınızında bulunduğu web site adresinizi verin ve fatura kesebilecekseniz önerin. Çünkü yaptığım her işe fatura kesiyorum. Sorun yaşamak istemem. Ayrıca düzgün biryer bulup değiştirmek istemiyorum hiçbirzaman.
Aşağı yukarı denemek için ve maksimum gereksinimlerim
Deneme Amaçlı - İlerisi için
100 MB - 2 GB
2 GB BW - 50 GB BW
Sınırsız Email (Şuan 100 den aşağı kullanıyorum ama limitler canımı sıkıyor)
Sınırsız Domain (Şuan 30 Domain)
MSSQL 2005 1 adt - 10 adt yeterli sanırım ilerisi için. Şuan 2 kullanıyorum
MySQL - Şu an kullanmıyorum ama lazım olabilir.
ASP.Net 2.0
ASPEmail
ASPJpeg
Kontrol Paneli Plesk (Alıştım buna artık)
Tekrar söylemek istiyorum. Benim eklediğim siteler sunucuya yük bindirmiyor ve ziyaretçi sayısı çok değil. Ben pek kaynak kullanmıyorken, aşırı yüklenmiş bir sunucuda diğer sitelerin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum. Git o zaman dedicated al diyebilirsiniz ama israf benim için. Sitelerin hızlı açılması ve kitlenmemesi benim için çok önemli.
Teşekkürler Şimdiden.