wordpress sitemde bazı kullanıcılarım sitede belli bir süre kaldıktan sonra başka bir siteye yönlendirildiklerini söylüyorlar, benim kendi pc'imde böyle bir problemim gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar, böyle birşey varsa nasıl çözülür?
meta atıp belli bir sure sonra yonlendirme olabilir
evet 20-25 sn sonra yönleniyormuş, fakat benim pc'de böyle bir sorun gözükmüyor, peki nasıl çözebiliriz? temanın index.php dosyasında da değişiklik var gibi.
sitenizi yazarmısınız
Site adresini yazmayı deneseniz?
Virüs Programı Sitenin Açılmasına Engel oluyor. Temanın Panelinden Footer ayarlanabiliyorsa orayıda kontrol et belki yönlendirme kodunu oraya eklemiş olabilir
siteyi pm ile verirmisinz? geçmişimin dertleri
1. Wordpress dosyalarını tekrar upload etmen en temizi olacaktır.
2. Temanın dosyalarını indirip hepsini tek tek incele, gerekiyorsa temanın orjinal dosyalarını tek tek at.
3. En yakın zaman da, hosting firmanı değiştir.
4. Ftp ye bağlandığın bilgisayarın temiz olduğundan emin ol.
O kullanıcıların tarayıcısında birşey olduğunu düşünen oldu mu acaba ? D
sitenizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Ben bayadır bekliyorum fakat herhangi bir yonlenme yok. Eğer şikayet artarsa tekrar bana bildirir misiniz? Şöyle bir ihtimal var. wp eklentisi kurmuş olabilirsiniz destekçi firma bu siteye yonlenmesini istiyordur. kurdugunuz wp eklentilerini gozden gecirin. Selametle.
Ekleme:
Hocam ortalıgı galeyana getirmişsiniz ama ortada sorun yok
aynı sorunu işyerimdeki pc'de geçen hafta bende yaşamıştım fakat evde herhangi bir sıkıntı yoktu, hosting'de pc'den kaynaklanan virüs vs. bir sorun olduğunu ifade etmişti, ama baktığım kadarıyla birşeylerle oynanmış. sayın mohti'nin ifade ettiği 1. seçenek için wp'yi güncellesem ve 2 seçenek temayı tekrar yüklesem veritabanına bir zarar verir miyiz acaba?
o ikinci planda bence o kullanıcılar aynı kişi ipleri kontrol edin derim. adam sizi yiyo olabilir