İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wpturkiye Ayıp Etti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçen wpturkiye adlı arkadaşa www.ebruliyemekler.com sitesi için header çalışması yapmıştım link karşılığı güncelleme bitene kadar kalıcak diye anlaşmıştım ama baktım linki kaldırmış nedeni yeni tasarım yaptırmasıymış banada öyle dedi ama aynı logo hala duruyor bu beni üzdü neyse hayırlısı . . .

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Güncelleme bitene kadar kalıcak .

Bugünlerde güncelleme var , belki o yüzden de kaldırmış olabilir .

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dediğin gibiyse ayıp etmiş gerçekten...gerçi sitede aktif olan biri bu tarz ufak şeylere gerek duymaz ama vardır bir açıklaması illaki

X

Xman

Misafir
rüyamda linki eklediğini gördüm hayırlısı :D

Anca rüyanda görürsün :( senin yaptığın banner çok amatör kaldı ve o nedenlede kullanmadım kullanmadığım içinde linkini koymadım, senin yaptığın banneri ekliyorum aşağıya siteye girde bak bakalım şuanki bannerla ilgisi varmı, ayrıca senin bannerini kullandığım gibi bir iddia ile asılsız bir konu açman nedeniylede yönetime şikayette bulunuyorum.

Kendi yaptığı bannerdan haberi yok bide tutup konu açıyor, muhabbete bak :(

X

Xman

Misafir
İşte adam daha kendi yaptığı banneri bilmiyor sonrada tutup yaptığım banneri kullandı ama link eklemedi bilmem ne diye konu açıyor. Bu tür davranışlar mutlaka cezalandırılmalıki yarın bir gün tekrarlanmasın.

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam o alttaki banner ı ben yaptın ne diyorsun ki sen
?

sen daha kime ne banner yaptırdığını bilmiyorsun şimdi gerçekten ayp ettin

X

Xman

Misafir
çok amatör kaldı diye haber vermen gerekmezmiydi ?

Yaw kafan iyimi :D yukarda baksana adam ne yazmış msn de konuştuk amatör kaldığı için kaldırdı demiş :D zaten eklediğimde msn den gönderdi koydum siteye baktım sırıtıyo kaldırdım, bu durumdadada linkini eklemiyemiyeceğimi belirttim, zaten başta kendi önerisi eğer kullanırsan linkimi sitene koyarmısın oldu bende ok dedim kullanmadığıma göre bi sorun varmı sizce :D

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaw kafan iyimi :D yukarda baksana adam ne yazmış msn de konuştuk amatör kaldığı için kaldırdı demiş :D zaten eklediğimde msn den gönderdi koydum siteye baktım sırıtıyo kaldırdım, bu durumdadada linkini eklemiyemiyeceğimi belirttim, zaten başta kendi önerisi eğer kullanırsan linkimi sitene koyarmısın oldu bende ok dedim kullanmadığıma göre bi sorun varmı sizce :D

bak arkadaşım
nezaketen bile olsa
"olmadı kaldırdım demen gerekirdi"
adamın bundan haberi olsa neden gelip bir başlık açsın ?
sakın yanlış anlama ama o kişiyi tanımam
sadece bir hatanın düzelmesi taraftarıyım.
sana yapılmasını istemedigin birşeyi karşıdakine yapma der büyüklerimiz.
bu arada kafam iyi degil çünki uyuşturucu kullanmam.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alnı açık olan belli olur her zaman.
şimdi @wpturkiye adlı arkadaşın ceza alması gerekir
eğer bir ceza uygulaması yapılacaksa.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi herşey apaçık ortada, yetkililer gereğini yapsın..

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam bana ceza verilsin diye bağırınıp duruyordu ama ben aynı şeyi düşünmüyorum linkte istemiyorum bu sorumsuz olduğunu ortaya koydu ayrıca bana yaptım diye itrader vermişti bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.