Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi güncel olmayan bir konu neden canlandırılıyor diyebilirsiniz. sanırım anadolu.com.tr satılmış. bu durumda şikayet etsek, anadolu otobüslerinden bu domaini geri alacaklar mı?
nerden biliyosun satıldığını belki domain düştü. Eskiden com.tr almak belki daha kolaydı. Şimdi belgesiz verilmiyo mesela.. 1 yıl gecmiş bi domain bilemeyiz ne oldugunu.
şimdi güncel olmayan bir konu neden canlandırılıyor diyebilirsiniz. sanırım anadolu.com.tr satılmış. bu durumda şikayet etsek, anadolu otobüslerinden bu domaini geri alacaklar mı?
sadece domain satıldıysa şikayet edebilirsin. ya satan kişi firmayı devrettiyse ? tamamen yasal bir olay olmus olur.
mydeli025' Alıntı:
nerden biliyosun satıldığını belki domain düştü. Eskiden com.tr almak belki daha kolaydı. Şimdi belgesiz verilmiyo mesela.. 1 yıl gecmiş bi domain bilemeyiz ne oldugunu.
domain düşmesi biraz zor ihtimal. domain düştükten sonra 1 ay süreyle alabiliyorsun çünkü. karşıdakide 1 ayda sanırım geri almıstır. benim başıma geldi ordan biliyorum. bi baktım düstü hemen ertesi gün tekrar aldım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.