XLite Firma ile müşterilerinize kurumsallığınızı hissettirin. Tam yönetime sahip XLite Firmada şimdi ön sipariş dönemi başlıyor !
Tema sistemi, önbellek (cache) sistemi ile profesyonel web sitenizi sadece 5 dk da kurabilirsiniz.
Bu benzersiz yazılım ön sipariş döneminde sadece 79 TL !
Yazılımı satın aldığınızda bizlerden ücretsiz teknik yardım alabileceksiniz.
XLite Firmanın Genel Yapısı:
Yazılımın özellikleri ise ;
Ön Sipariş TOPLAMA >> | Siparişinizi vermek için buraya tıklayın !
** Yaklaşık Piyasaya Çıkma Tarihi : 1 Şubat 2013
Siparişinizi verirken indirim kodunuza "ONSIPARIS" yazdığınızda yazılımı 79 TL'ye satın alabilirsiniz.
Ön sipariş sonrası fiyatı : 119 TL olarak devam edecektir.
Tema sistemi, önbellek (cache) sistemi ile profesyonel web sitenizi sadece 5 dk da kurabilirsiniz.
Bu benzersiz yazılım ön sipariş döneminde sadece 79 TL !
Yazılımı satın aldığınızda bizlerden ücretsiz teknik yardım alabileceksiniz.
XLite Firmanın Genel Yapısı:
- Yazılımda web standartlarına uygun Jquery ve Ajax kullanılmıştır.
- HTML 5 ve CSS 3 kullanılarak hazırlanmış benzersiz tasarıma sahiptir.
- PHP + MySQL ve Geliştirilmiş Tema Motoruna Sahiptir.
- Özel bir güvenlik duvarı ile çevrelenmiştir.
- Cache sistemi ile sayfalar çok daha hızlı açılır.
- Yönetim panelinden her sayfaya, her alana kolayca müdahale edilebilir.
- Yazılımı satın aldığınızda beraberinde ücretsiz olarak gelecek olan modüller;
- Çoklu Dil Sistemi
- Galeri Modülü (İstediğiniz kadar fotoğraf ekleyebilirsiniz.)
- Güncel Döviz Kuru
- Referanslar Modülü
- Katalog Modülü (E-Katalog)
- Yukarıda gördüğünüz modüllerin tamamı yönetilebilir olup dilediğinizde tek tıkla açıp kapatabilirsiniz.
Yazılımın özellikleri ise ;
- Dilediğiniz kadar haber ekleyebilir / silebilir ve düzenleyebilirsiniz.
- Sayfa ekleyebilir, sayfayı dilediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Sayfanın üst menüde mi yan menüde mi gözükeceğini hangi sırada bulunacağını ayarlayabilirsiniz.
- Sisteme yeni yönetici ekleyebilir, son giriş zamanlarını görebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.
- Anasayfada bulunan sliderı yönetim panelinden yönetebilirsiniz. (Resim ekleyebilir, görüntülenme sıralarını değiştirebilirsiniz.)
- Sitenizdeki iletişim alanından gönderilen mesajları yönetim panelinizden okuyabilir gönderenin IP adresini, Adını Soyadını, E-posta adresini vb. görebilirsiniz.
- Sitenizin logosunu panelinizden yükleyebilirsiniz.
- Sitenizin başlığını, açıklamasını, anahtar kelimelerinizi, karakter setini, iletişim adresini, site durumunu ayarlardan düzenleyebilirsiniz. Sitenizi istediğiniz zaman açıp / kapatabilir ve girdiğiniz mesajın kullanıcılara görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.
- Aynı şekilde sitenizin adresini, tema yolunu, önbellek yolunu, varsayılan dilini, varsayılan temayı ayarlardan düzenleyebilirsiniz.
- Web sitenize Facebook, Twitter, G+, Instagram adreslerinizi girebilir ve sayfalarınızın tamamında görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.
- Google Analytics, Sayyac, Amung.us gibi analitik servislerinin size verdiği kodları panelinizden ekleyebilirsiniz.
- Yazılım anlatmakla bitmez ! Sizleri görüntülerle baş başa bırakalım.

Ön Sipariş TOPLAMA >> | Siparişinizi vermek için buraya tıklayın !
** Yaklaşık Piyasaya Çıkma Tarihi : 1 Şubat 2013
Siparişinizi verirken indirim kodunuza "ONSIPARIS" yazdığınızda yazılımı 79 TL'ye satın alabilirsiniz.
Ön sipariş sonrası fiyatı : 119 TL olarak devam edecektir.