Igrenc bir ulkede yasiyoruz, olumlu dusunmeye calisanlar olmus. Google'de yapilan aramalarda cocuktan tutun, hayvanli, turbanli kelimeleriyle inanilmaz kombinasyon yaparak arama yapanlar bile var. Bunun aramasini yapan da 3. sinif insandir, bundan para kazanan da 3.sinif insandir. Hatta sinifi bile yoktur, insan da degillerdir. Bunlarla her gun ayni dolmusa veya vapura binebilme ihtimali bile mide bulandirici. Boyle bir millete mensup oldugum icin sadece utanc duyabilirim. Bu ulke musluman bir ulkedir tepki gosterir filan demissiniz, neye tepki gostermisler de buna gosterecekler. Her gun gece gunduz sabah televizyonda verilen aptal saptal programlar, onun kici, bunun gogusu, bunlar degil mi bu ulkenin takip ettigi seyler, en dinsizinden daha genis oldu bu halk. Anlamak imkansiz nasil bir mezheptir bu anlayamadim, fuhusta lider, uygun-değilda lider, 25 cocuklu alt kultur bir millete mensup vatandas bugun televizyonda reklam ediliyor gulunup kahkaha atiliyor sokaga saldigi gelecegin kapkaccisi cocuklarini, yari ciplak bir mankenin gerizekali bir sarkiciyla barisip barismayacagi tartisiliyor, baska bir manken zengin birinden cocuk aldirmis, aclarin derdi fenerbahce galatasaray, parasi olan borsa oynuyor, olmayan adam soyuyor, herkes malini yabanciya satip faize koymak istiyor, yardimlasma insaniyet namina birsey kalmamis. Ne o, musluman ulke.. Iktidari da 'dinci' parti. Keske dinci olup gururlu olsaydik.
Bu tabloyu cok olumsuz bulan yoktur heralde, yazdigim hersey ve daha binlercesi yasadiginiz ulkede oluyor. Ve uzgunum ama hepimiz de bunun bir parcasi olduk. Burada adsense'den sponsordan oteye birsey konusulamiyor. Herkes birbirinin girtlaginda, ben de sunu pisirdim, ama tuzu az olmus, nasil yapacagim diyen yok, herkes hazir corba yapiyor. Ne soylesek ne desek bos.
Bu tabloyu cok olumsuz bulan yoktur heralde, yazdigim hersey ve daha binlercesi yasadiginiz ulkede oluyor. Ve uzgunum ama hepimiz de bunun bir parcasi olduk. Burada adsense'den sponsordan oteye birsey konusulamiyor. Herkes birbirinin girtlaginda, ben de sunu pisirdim, ama tuzu az olmus, nasil yapacagim diyen yok, herkes hazir corba yapiyor. Ne soylesek ne desek bos.