İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yakında delircem

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Evde otur otur patlıcam yakında.Adam akıllı bişeyde yaptıgım yok forumları okuyup duruyorum.Fan sayfası açtım o kadar emek vermeme rağmen bişeye yaramadı.İnsanlar dizi sitesine de yorum yapmazsa ne yaparlar merak içindeyim.Kısacası siteden de soğudum.

Filmkolik oldum bu arada saçma abzürt vs. birçok film izledim.Var mı arkadaşlar bi önerisi olan Halil kardeş şunu yap vs. diyecek olan ?

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Halil kardeş(yaşını bilmiyorum, büyüğümsen affola! Anıl abiye[Katılsana] de saygılar),
uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla görüş.içki içen biriysen çık dışarda bi rakı-balık yap,basket futbol vb. oyna. kısacası internete biraz mola ver :)

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Var kardeş var elbette var çık dışarı bir hataya bak nasıl dönüyor Allah bizleri sadece iş yada o bu pc başında geçirmek için yaratmadı elbette bu işlerden para kazanıp işler yapanlarda var ama aşırıya kaçanlarda elbette sana öneri al abdesini al Kiabımız kuran ı bismillahirrahmanirrahim diyerek oku ve hergün seni yaratan Allah hı Rabbini düşün unutmaki herşey dünya malı değil insanlar çok aşırı zengin olduklarında şaşrırlar ne yapacaklarını sözüm sana değil elbet ama para değiştirebiliyor

şimdi sana en azından şunu derim çık dışarı bira gez dolaş oraya git buraya v.s spor yap aç kendini hayata ama hayattada dikkatli ol dünya değişti artık dostum umarım kısaca ne demek istedğiğimi anlamışındır aceleden yazdım yatmam gerekli şimdiden herkeze iyi geceler Allah a Emanet Olunuz

Ayrıca Unutmuşum Son Noktayı Allah Bizleri bu Dünyada herşeyden Sorcaktır Allah ın 10 emrini ve peygamber efendimiz hz muhammed hayatı Veya Veda Hutbesi oku unutmaki herşey pc yada onunla bununla uğraşmak dedğildir

Arirette elimiz kolumuz gözlerimiz herşey bizlerden şikayetçi olacaktır kendimizede zulmetmeyelim iyi geceler adi

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Bilgisayar iyidir, bilgi paylaştıkça çoğalır :D Yahu 7/24 pc başındayım ama yapacak başka bir şey yok ekmek yiyoruz 3-5 işte. Hiç olmazsa kapatacağız pc'yi kökünden bu gidiş ile. Takma sıkma kendini gel msne az konuşuruz.

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İş Başka Elbette Ben Aşırıya ve Kendimize Zulmetmemek Açısından Dile Getirdim
Ayrıca Arkadaşımız bir öneri istedi bende ona hayırlı bir tavsiyede bulundum iş bundan ibarettir ve bu kadarda basittir

arkadalar bu konu islam bölümü değil komedi yeride değili aslında yazdıklarım ama şunu asla ama asla unutmayınız kimsenin yarını saati belli değildir kimin nezaman çıkacağı belirsizdir lütfen arkadaşlar

kendimize zülmetmeyelim bakın ben pc üzerine iyiyim pc bana kimse öğretmedi kendim öğrendim sayılır çoğunu elektrik işini de bana kimse öğretmedi onuda öğrendim elektronik v.s şimdi birkaç bilgisayarcı izmir merkezi ilçesinde birçok arkadaşıma bile ders verdiğimi biliyorum ama öğreten kim ?

şüphesizki Allah Tır

Yani İşiniz Pc de ise yapmayın diye birşey yoktur ama sadece bilgisayarlarda biliyorsunuzki ahlak bozucu siteler yer alır zaten televizyonlar çıktığından beri ahlak bozulmuştur yanınızdaki (fısıldıya aldanmayınız) neyse belki bana kıza bilirsiniz saçmalıyorsunuz v.s ama doğru olan bu uzunda yazdım baya içimden geldi yazmak istedim

bu dünyada beden ölür ama ruh ölümsüzdür arihette ise beden hesaba çekilir siz çekilirsiniz bizleri sorgular Allah bilirki yabiter yada kıyamete kadar sürer daha yazmamı isteyen varmı ?

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
İş Başka Elbette Ben Aşırıya ve Kendimize Zulmetmemek Açısından Dile Getirdim
Ayrıca Arkadaşımız bir öneri istedi bende ona hayırlı bir tavsiyede bulundum iş bundan ibarettir ve bu kadarda basittir

arkadalar bu konu islam bölümü değil komedi yeride değili aslında yazdıklarım ama şunu asla ama asla unutmayınız kimsenin yarını saati belli değildir kimin nezaman çıkacağı belirsizdir lütfen arkadaşlar

kendimize zülmetmeyelim bakın ben pc üzerine iyiyim pc bana kimse öğretmedi kendim öğrendim sayılır çoğunu elektrik işini de bana kimse öğretmedi onuda öğrendim elektronik v.s şimdi birkaç bilgisayarcı izmir merkezi ilçesinde birçok arkadaşıma bile ders verdiğimi biliyorum ama öğreten kim ?

şüphesizki Allah Tır

Yani İşiniz Pc de ise yapmayın diye birşey yoktur ama sadece bilgisayarlarda biliyorsunuzki ahlak bozucu siteler yer alır zaten televizyonlar çıktığından beri ahlak bozulmuştur yanınızdaki (fısıldıya aldanmayınız) neyse belki bana kıza bilirsiniz saçmalıyorsunuz v.s ama doğru olan bu uzunda yazdım baya içimden geldi yazmak istedim

bu dünyada beden ölür ama ruh ölümsüzdür arihette ise beden hesaba çekilir siz çekilirsiniz bizleri sorgular Allah bilirki yabiter yada kıyamete kadar sürer daha yazmamı isteyen varmı ?

Arkadaşım sen ne diyorsun ya?

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Tamam Sustum haklısn saçma sapan yazmadım yazdım çıkmış işte ksr bakma

herkeze iyi geceler,

Saçma sapan yazdın diyen olmadı da, anladık müslüman adamsın lâkin bırak insanlar kendi irade ve hakları ile yaşasınlar bunu. Reklam/gösterişe gerek yok sanırım netice de inanan herkes biliyor bunları yani.

Sana da iyi geceler,

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Bence seni anlayan bir kız arkadaş edin :)

Bu da bence internet bağımlısı birisi için zor. Hele hele siteleri varsa şahsım adına konuşuyorum sitelerimden çok herhangi bi bayana ilgi gösterebilmiş değilim daha. Ama umarım bitirebileceğim interneti kendimde, internetten kopmayı deneyin, bi kaç gün başarılı olduğunuzda özlemeyeceksinizdir.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Bence seni anlayan bir kız arkadaş edin :)

Gençlik aşkları çözüm değildir hocam :D Sanki edindikte ne oldu değişen bir şey olmadı ki... Bitti gitti sonuç yine pc yine pc ki o varken de yine aynı idi işi gücü bırakıp ilgilenemiyor insan. İlgileniyorsun bu sefer iş çıkıyor olmuyor şayet pc'de çalışan biriyseniz. Ben bunun tek çözümünün evlilik olduğunu düşünüyorum aslında. ^^

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Diziye başla diziye.Filmler bi yere kadar :D Çok güzel diziler öneririm oturursun 4 ay sonra kalkarsın :D

Edit : illa çıkıcam çıkabiliyorumki ben dersen.Aç groupon sitelerini orda yarı fiyatına birsürü aktivite var git onlara işte...

Baltic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gençlik aşkları çözüm değildir hocam :D Sanki edindikte ne oldu değişen bir şey olmadı ki... Bitti gitti sonuç yine pc yine pc ki o varken de yine aynı idi işi gücü bırakıp ilgilenemiyor insan. İlgileniyorsun bu sefer iş çıkıyor olmuyor şayet pc'de çalışan biriyseniz. Ben bunun tek çözümünün evlilik olduğunu düşünüyorum aslında. ^^

Tabiki kişiden kişiye değişir benim durumum aynı EnkaZ gibi bunu söylemek istemiştim :)

En iyisi, zamanında ben yapmıştım. Gece sabah 5 e kadar netteydim. Sabah 10 - 11 gibi akşama kadar kızlaydım (yengenizle) ve süperdi. Halada birlikteyiz. :D

En güzeli bizde 5 senedir birlikteyiz hocam allah devamını getirsin :D

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Manita olayı benim bünyeye yaramıyo ya :) Beni bi tek pc anlıyo oda yanlış anlıyo(anlamaz olasıca)

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bilgisayar teknik hizmet sektöründe zamanında bir saygınlık vardı. Bilgisayarcı dedin mi çok akıllı çocuk derlerdi. Klavyeye bakmadan yazıyor derlerdi : ) Bilgisayarın içini kendi açıp söküyor derlerdi. Artık internet cafeyi geçtim mahalledeki berber bile format atılır program yüklenir diye yazı asmış. Bilgisayar teknik servis elemanıyla kafa bulan insanlar artmış saygınlığını tamamen kaybetmiş bir meslek olmuştur.

Ufak şehirlerde bile 5 metrekare dükkanlar açıyorlar camındaki tabelada bilgisayar parçaları,kartuş-toner dolumu,led tabela,elektronik parçalar,kontör,fotokopi,web hosting,web tasarım diye sonsuza giden bir keywords var. Bizzat şahit oldum biri gelip sesli chat ne kadara kuruyorsunuz diye sordu bir grafik bürosuna. Çocuklar 50-100 liraya nalbura markete site yapıyorlar artık. Tek tek dükkanları gezip kendi siteni kendin yap diye paket dağıtanlar var. Joomla kurup marez bir temayla müşterinin sorusuna mühendislerimiz şu anda bunun üzerinde çalışıyor diye atanları da gördüm. Ulan ne mühendisi 150 liraya anlaşmışsın :)

Özet geçmek gerekirse işini hakkıyla yapan tabii ki her yerde karşılığını alır. Ama kendi durumuma göre göz önüne alıp yorumlamam gerekirse boşa kürek çekiyorum ve yalnız değilim.Çok fazla boşa vakit geçiriyoruz. İyinette (absürtçular hariç) her ay minimum 100$ reklam geliri alan kişi sayısının 20 yi geçeceğini sanmıyorum. Zaten bir çok kişinin henüz öğrenci olduğunu ya da farklı yerlerde çalıştığını zannediyorum.

Web işlerini profesyonel yapamadıktan sonra knight oynayıp para kazandığını sanan çocuklar kadar boş vakit geçiriyoruz. Bu işlere hobi olarak devam edip özel sektörde çalışabileceğiniz farklı işlerin üzerine düşerek çok daha fazla para kazanabileceğinizi unutmayın. Dışarıda arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi, şehir-mekan gezmeyi sohbet etmeyi arkadaş ortamınızla çeşitli aktivitelerde bulunmayı eksik etmeyin.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bilgisayar teknik hizmet sektöründe zamanında bir saygınlık vardı. Bilgisayarcı dedin mi çok akıllı çocuk derlerdi. Klavyeye bakmadan yazıyor derlerdi : ) Bilgisayarın içini kendi açıp söküyor derlerdi. Artık internet cafeyi geçtim mahalledeki berber bile format atılır program yüklenir diye yazı asmış. Bilgisayar teknik servis elemanıyla kafa bulan insanlar artmış saygınlığını tamamen kaybetmiş bir meslek olmuştur.

Ufak şehirlerde bile 5 metrekare dükkanlar açıyorlar camındaki tabelada bilgisayar parçaları,kartuş-toner dolumu,led tabela,elektronik parçalar,kontör,fotokopi,web hosting,web tasarım diye sonsuza giden bir keywords var. Bizzat şahit oldum biri gelip sesli chat ne kadara kuruyorsunuz diye sordu bir grafik bürosuna. Çocuklar 50-100 liraya nalbura markete site yapıyorlar artık. Tek tek dükkanları gezip kendi siteni kendin yap diye paket dağıtanlar var. Joomla kurup marez bir temayla müşterinin sorusuna mühendislerimiz şu anda bunun üzerinde çalışıyor diye atanları da gördüm. Ulan ne mühendisi 150 liraya anlaşmışsın :)

Özet geçmek gerekirse işini hakkıyla yapan tabii ki her yerde karşılığını alır. Ama kendi durumuma göre göz önüne alıp yorumlamam gerekirse boşa kürek çekiyorum ve yalnız değilim. İyinette (absürtçular hariç) her ay minimum 100$ reklam geliri alan kişi sayısının 20 yi geçeceğini sanmıyorum. Zaten bir çok kişinin henüz öğrenci olduğunu ya da farklı yerlerde çalıştığını zannediyorum.

Web işlerini profesyonel yapamadıktan sonra knight oynayıp para kazandığını sanan çocuklar kadar boş vakit geçiriyoruz. Bu işlere hobi olarak devam edip özel sektörde çalışabileceğiniz farklı işlerin üzerine düşerek çok daha fazla para kazanabileceğinizi unutmayın.

Valla dediğin şeylerin altına imzamı atarım.Öğrenciyim sonuçta adam akıllı biyeri kazanıp bu işi anca hobi niyetine yaparım ama yaz günü yapacak başka iş bulamayınca kafayı hafiften kırmaya başladım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5