herbalife_tr' Alıntı:
http://www.matrixportal.com/
bilgi soruları soruyor.. nokia 2100 veriyormus ama ben inanmadım...
-------------------------------
merhabalar;
ben www.matrixportal.com'un sahibi ve programcısıyım. sitemizde ki bilgi yarışmasında ortalama puana göre ilk üçe girenlere nokia2100 ve çeşitli ödüller verdiğimiz doğrudur.
ibrahim arkadaşımız da sitemizin üyesidir aynı zamanda web sitesi ortaklık sistemimize kayıtlıdır. ortaklık sistemimiz gönderilen her gerçek ziyaretçi başına 25 bin lira vermektedir.
ibrahim arkadaşımız talihsiz ve üzücü bir açıklama yaparak bizim nokia2100 verdiğimize işnanmadığını söylüyor. peki bunu neye dayanarak yapıyor? sitemizde birinci oldu da biz telefonunu mu vermedik ? bu ayın 15inde ilk bölüm bitecek yarışmada ve kazanan ödüllerini alacak. buyurun yarışın adres burada eğer kazanırsanız ve telefonunuz verilmezse o zaman dilediğiniz gibi sitemizi karalayınız. fakat herhangi bir gerekçe olmadan tamamen yersiz ve şahsi düşüncelerinizi buraya yazarak sitenin adını karalamak insanlığa sığmaz.
eğer arkadaşımız duyarlı bir insansa özür dilemesini rica ediyorum. foruma ben daha yeni üye oldum. üye olmadan önce kurallar bölümüğnde kimseyi karalayıcı, iftira içeren, hakaret içeren mesaj yazılamaz gibi bir madde vardı. ve üye olmak için hepimiz bunu kabul ettik. peki ibrahim arkadaşımızın ve diğer ismini şu an hatırlamadığım arkadaşımızın sitemiz hakkında yazdıkları iftira ve küçük düşürücü bir hareket değil midir?
matrixportal.com webmasterlara maddi manevi destek vermek, türk internetine, internet kullanıcılarına hizmet etmek amacıyla kuruldu. ücretsiz emailden şiire, hikayeden makaleye, asp,php,cgi-perl,java script derslerinden scriptlerine, toplistten oyunlara, özel dosyalardan seri ilanlara pek çok servisi ücretsiz veya en ekonomik koşullarla sunmayı hedeflemektedir.
bunca servis ve içeriği hiç bir maddi destek almadan, sponsorsuz ve reklamsız olarak tamamen kendi imkanlarıyla sunmaktadır. bu tipteki bir siteyi karalamak kimseye fayda getirmez, aksine sahip çıkılmalı ve servisler kullanılmalı, olumlu ve yapıcı yönde eleştirilerek yönlednirilmelidir.
herkese teşekkür eder, bu talihsiz mesajların sahiplerinden mesajlarını düzeltmelerini rica ederim.
saygı ve sevgilerimle
ali sevinç
www.matrixportal.com
bilgi, eğlence ve alışveriş merkezi
site sahibi ve programcısı