Selamalr,
dazlak.com ile themp3king.com un uyarı aldığı sureden 3 - 5 gun sonra uyarı aldım bende, fırma nın ıhtarlarında şu gıbı ıfadeler vardı orneğın, ekran goruntusu alınmıştır... SS almış adam, 3 gun mudlet verdıler yayın drdurma için 3 gun içerisinde dazlak.com un yayınını durdumrdum ve 6000 euro edebielcek siteyi (pr 5 e yukselmıştı aylık tekılde 400.000) 3500 euroya Amerıkalılara sattım,
Ardından şirket benı kovalamaya devam ettı, hemen ardından benımle alaklı butun sıtere goz atmış (nerden nasıl buldu bılmıyorum 12 ye yakın sıtemı ıncelemış olacak) başka bir muzık sitemde albumlerın yayınlandığını kaldırmamız gerektığını soyledı, ardındna bana mail atan bu kışıelre şirkete telefon ile ulaştım dertlerını sordum, olay şukı bu firma sanatcılarının mp3 lerını kendı şirket sitelerıdnen para ile downlaod ettırıyor (MP3) !!! ve para kaznamak için mp3 sitelerıne sldırıyorlar neysekı buyuk bir firma değil bunyelerınde pek sanatçı yok ancak attıkalrı mailde
1.sayfada bahsettığım gıbı davaları vs. işlemlerı kesınlıkle tr den yurutmuyorlar almanya uzerınden yapıyorlar bunu unutmayın, burdakı konuşmalarınız devamlı turkıyede olmaz etmez uzerıne ama şuna dıkkat edın herkes salak değil adam almnayadan dava açıyor burda gelıpde 10 yıl bir dava ile uğraşmaz kımse...