Mp3Master' Alıntı:devlet bölücü siteleriyle niye uğraşşın ki.türk hekerlar o işi yapıyolar nede olsa o yüzden devlet şuanda hekerlara birşey yapmıyor.ama sonra heklerında fişlerini çekecekler.zaten bir çok Türk heker şimdiden takip ediliyomuş.önce mp3 ü filan yasaklar.
lovemove' Alıntı:5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu
-----------------------------------
Fonogramların yapımcının izni olmaksızın veya bu iznin sınırları aşılarak çoğaltılması, bu kopyaların satılması ve dağıtılması yasal değildir.
Belirtilen eylemler korsancılık olarak tanımlanmaktadır. Burada çoğaltma, satma ve dağıtma işlemlerinin tümü birbirlerinden bağımsız olarak yasaklanmıştır. Yani çoğaltmak kadar çoğaltılan (korsan) fonogramları satmak veya dağıtmak da bu suç kapsamına girmektedir. Burada çoğaltılan, satılan veya dağıtımı yapılan fonogramların adedi ihlalin oluşup oluşmadığının tespitinde önemli bir kriter değildir. Önemli olan bu eylemin ticari amaçlarla yapılıyor olmasıdır. Sadece bir bütün olarak fonogramın değil, içerdiği kayıtların birkaçının veya bir bölümünün (örn. Bir CD'den birkaç şarkının veya bir şarkının belirli bir bölümünün) kopyalanması da bu hakkın ihlalini oluşturmaktadır.
------------------------------------------
arkadaşlar buradan ne çıkartılabilinir. mp3 siteleri hakkında ??
------------------
Önemli olan bu eylemin ticari amaçlarla yapılıyor olmasıdır.
------------------
Mp3Master' Alıntı:ya bu domain arkadaşın aslında.bana vermişti kullanmıyomuş bende mp3 sitesi açayım dedim ok dedi.kendisi almanyada oturuyo
.öyle düşünmüş olabilir hiç bilmiyorum.ama işte ziyaretçi gelmiyo.nasıl gelecek ziyaretçiii
VazgectimSenden' Alıntı:beni bu çemberimde gül oya dizisinin yapımcısının sekreteri aradı mahkemeye vericez faaln siz hırsızsınız diye bağarıyo.. Mp3 ü kaldırdım ilk önce.. sonra sakinleştirdim dedim ki bilgisayarınızda mp3 var mı.. o da bana evet var...dediim suç olduğunu biliyormusunuz dedim.. o sayılmaz dedi..........
Yani tabi ki bilgisayarında var..
Gamend' Alıntı:Sırf Alman Kızları ile ilgili site yapmayı düşünüyorum, fakat bu temmuz ayında gidip yerinde tespit yapacagım. Tabi Onlara besteledigim sarkıları mp3 yapıp koyacagım
Acaba Budamı suç ( Kendi mp3'ü yüzünden hapislik olan genç)
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.