Arkadaşlar bu başlığı yehju satış ortaklığını kullanan veya kullanmayanlara komisyon ücretleri hakkında değişikliği oylamaya sunmak için açtım.
Şuanki fiyatlar aşağıdaki gibi:
Erkek üye başına : 0,05ytl
Bayan üye başına : 0,1ytl
Bayan Gold üye başına : 14ytl
Erkek Gold üye başına : 12ytl
Şimdi bu fiyatlar yerine daha çok kazanmanız için normal üyelere komisyonu kaldırıp erkek veya bayan gold üye farketmez 22ytl vermeyi düşünüyorum.
Ayda bu sistemle 20 gold getirseniz 440ytl alıcaksınız.
şuanki sistemde ise çoğunlukta erkek üyeler gold olduğundan 20 golda 240ytl alıyorsunuz.
aradaki fark 200ytl. 200 ytl ne demek?
gene çoğunlukla erkek üyeler üye olduğunu düşünürsek.şuanki sisteme göre 1 normal erkek üyeye 0,05ytl veriyorum.
200/0,05 = 4000 bin üye eder.
bu üye sayısını elde etmek çoğu site için zordur.Ama ilgili üye gönderdiğinizde gold olursa 22ytl alıcaksınız ve minimum ödeme limiti olan 20ytl yide otomatikman geçip ay sonunda ödemenizi alıcaksınız.
1 ay 3k hitli sitenizde tüm sayfalarda popup olarak reklam yayınladığınızda 5 gold gelse 110ytl eder..
yapıcı fikirlerinizi bekliyorum.
Şuanki fiyatlar aşağıdaki gibi:
Erkek üye başına : 0,05ytl
Bayan üye başına : 0,1ytl
Bayan Gold üye başına : 14ytl
Erkek Gold üye başına : 12ytl
Şimdi bu fiyatlar yerine daha çok kazanmanız için normal üyelere komisyonu kaldırıp erkek veya bayan gold üye farketmez 22ytl vermeyi düşünüyorum.
Ayda bu sistemle 20 gold getirseniz 440ytl alıcaksınız.
şuanki sistemde ise çoğunlukta erkek üyeler gold olduğundan 20 golda 240ytl alıyorsunuz.
aradaki fark 200ytl. 200 ytl ne demek?
gene çoğunlukla erkek üyeler üye olduğunu düşünürsek.şuanki sisteme göre 1 normal erkek üyeye 0,05ytl veriyorum.
200/0,05 = 4000 bin üye eder.
bu üye sayısını elde etmek çoğu site için zordur.Ama ilgili üye gönderdiğinizde gold olursa 22ytl alıcaksınız ve minimum ödeme limiti olan 20ytl yide otomatikman geçip ay sonunda ödemenizi alıcaksınız.
1 ay 3k hitli sitenizde tüm sayfalarda popup olarak reklam yayınladığınızda 5 gold gelse 110ytl eder..
yapıcı fikirlerinizi bekliyorum.