Arkadaşlar yeni açtığım html siteme kodları koydum nasıl olmuş sizinde yorumlarınızı bekliyorum...
http://img174.imageshack.us/img174/4639/yerlesimrw2.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/4639/yerlesimrw2.jpg
![]() |
![]() |
neden laf sokalım yaf.. üzüon falla beni. düşündüüm kadarı ile emirx in zaten amacı google kazancına yönelik site. kullanıcıya yonelik site açmış olsaydı bu şekilde koymazdı. sen yapsaydın ki zaten yapmışındırEkshi' Alıntı:emirx bunu ben yapmış olsam, bir sürü laf sokarlarSana cephe almıyorum ama sence bu yaptığın doğrumu ? Yani kullanıcıya bir faydası varmı yarattığın sitenin. Sadece bunu merak ediyorum. Mantıklı bir açıklaması varsa ben bundan daha iyisini yapabilirim.
Ekshi' Alıntı:emirx bunu ben yapmış olsam, bir sürü laf sokarlarSana cephe almıyorum ama sence bu yaptığın doğrumu ? Yani kullanıcıya bir faydası varmı yarattığın sitenin. Sadece bunu merak ediyorum. Mantıklı bir açıklaması varsa ben bundan daha iyisini yapabilirim.
ZIPPKIN' Alıntı:google spam a ve sadece linklerden oluşan toplama içeriğe prim vermese böyle sayfalar çıkmazdı ortaya ve bu içerik üzerinden para kazanılabilmesi konusunda taviz veriyorsa bu google ın suçu.
ZIPPKIN' Alıntı:ya bazen burada görüyorum, böyle büyüklenenler oluyor, onlarda daha dünkü çocuklar ama şimdi tam sana söylemem gereken söz de bu yani. yukardaki son mesajındaki cümlen de tam bi "çoluk çocuk" edası var.
şimdiiiiii
>Google'ı kötü niyetli kullananlar kirletiyor interneti.
demişsin de. böyle bir sayfa yaparak google ı mı kullanmış oluyor emirx? ya da bu tür sayfalar google kullanılarak mı yapılıyor? son derece anlamsız bir cümle. ne demek istediğin anlaşılmıyor.
google spam a ve sadece linklerden oluşan toplama içeriğe prim vermese böyle sayfalar çıkmazdı ortaya ve bu içerik üzerinden para kazanılabilmesi konusunda taviz veriyorsa bu google ın suçu.
>Madem interneti kirlettiğini düşünüyorsun neden kullanıyorsun google'ı ?
ortada kirlenmiş bir internet ve belli başlı 2 arama motoru var. ya birini kullanacaksın ya diğerini. ikisi de bu kirlilik arasından en iyilerini ayıklamaya mecbur. bu konuda her ikisi de kötü ama kötünün iyisi şu an için google. yeterince açık mı?
(sakın senle tartışmaya girdiğimi falan düşünme, senle tartışmıyorum, sana öğretiyorum)
ayrıca bir önceki mesajın muhatabı sen değildin, senin postundan yola çıkarak google ı eleştirmiştim seni değil. bunu bile anlayamadın di mi?
Arkadaşım burda benim bunu göstermemin sebebi kendimce güzel bir yerleşim olduğuna inanmam ve burda sevip saydığım arkadaşlarımında bu konuda yorumlarını almaktı.Ekshi' Alıntı:emirx bunu ben yapmış olsam, bir sürü laf sokarlarSana cephe almıyorum ama sence bu yaptığın doğrumu ? Yani kullanıcıya bir faydası varmı yarattığın sitenin. Sadece bunu merak ediyorum. Mantıklı bir açıklaması varsa ben bundan daha iyisini yapabilirim.