İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni AdSense Arayüzü

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, Google AdSense panelinde yeni değişiklikler göze çarpmakta, ayrıca kullanıcı sözleşmesininde bazı maddeleri güncellenmiş.

ama panel daah ön planda gibi, artık daha pastel tonlarla bezenmiş bir panel var bir derinlemesine incelemek gerek...

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca panele girişte direk ön izleme sayfası cıkıyor, eskisi gibi detaylı istatistik icin menuden arama veya reklam performansını secmek gerek.
sistemdede degisiklik oldugundan adsense notifier tarzı veriyi google dan alan program suan sonuc vermiyor.

M

muziklist

Misafir
daha guzel olmuş eskisinden hesaba bakacaktim baktım onumde metin cikti Dedim hapu yuttuk ban yedik işaretledim devam dedim baktim girdi Hala şoktayım :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bende banlandığımı sandim ilk baştan onumde koca bir metin kullanım şartlarına kabul deince veriler onume dokuldu :)

M

M@latyæsporlu

Misafir
bu tip güncellemeler daha öncede oluyordu niye şatınız bu kadar ? :)

aSSembLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide arkadaşlar benim hesaplarda arayüzle birlikte deişmiş hesap 0 gözüküyo

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arayuzunun degismesinin fiyatlara bir katkisi olmayacagi icin

Goruntunun benim icin bir onemi olmadigi icin

Konu bu kadar abartildigi icin

Benim icin birsey ifade etmiyor acikcasi. Degisti konu halini getirilmeye deger bir konu degil bence ... ( SAHSI FIKRIM )

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyatlara katkısı olsun olmasın sonucta hem kurallarda hemde arayuzde onemli bir degisiklik var sana gore konunun gereksiz olması (ki son yazdıgın cumleden anlam cıkaramadım) konunun gereksiz oldugu anlamına gelmiyor

e-net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
egerki burası Adsense tartışma platformuyasa, ve Adsense herhangi bir değişiklik & yenileme mevcut ise bunun burda konuşulması, tartışılması ve yeni bir konu acılması gayet dogal ve hatta gereklidir..

sozlesme olayında degisiklige gidilerek sanırım google, adsense olayında gelecekte daha denetimli ve sıkı olacağının işaretini vermekte..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sevmedim bu arayüzü eskisi daha güzeldi. google'ın karakterine aykırı bir kere. sade olması lazımdı bana biraz microsoft stiline kayış gibi var gibi geldi.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dikkat ettiyseniz adsense in arayuzu ile pr ler aynı günde değişti. rastlantı olabilirmi sizce??

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
microsoftun windows update kısmı da bugün değişmiş sanırım. ya da ben yeni gördüm her gün update'e girecek halim yok.

C

constantine

Misafir
Eski köye yeni tasarım getirip adamın canını sıkıyorlar. Ben eskisini seviyordum bu ne böle ya :( Bari yeniledin içerği insan bi 10$ hediye olarak ekler dimi arkadaşlar.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e-net' Alıntı:
egerki burası Adsense tartışma platformuyasa, ve Adsense herhangi bir değişiklik & yenileme mevcut ise bunun burda konuşulması, tartışılması ve yeni bir konu acılması gayet dogal ve hatta gereklidir..

sozlesme olayında degisiklige gidilerek sanırım google, adsense olayında gelecekte daha denetimli ve sıkı olacağının işaretini vermekte..

Evlat ...

Burasi adsense ile ilgili bir forum degil ... Genel bir forum ve adsense ile acilmis bir kategori. Tartisma ve konusma platformu olmasi gereksiz birseyin bu kadar abartilmasi anlamina gelmez. ALLAH askina soyle bana adsense nin ara yuzunun neyi tartisilacak renk tonajini mi tartisacaksin ? Yoksa yazi tipini mi ? Nerde hata yaptiklarini mi ? Kelime hatalarini mi ? Dizayn sekillerini mi ? Neyi gerek li bunun ? Adsense nin arayuzu degismisse degismis. Tartisilmasi gereken adsense nin yeni ara yuzumu ki kalkipa " hatta gereklidir .." diyorsun nesi gerekli ? Buna kafa yorana kadar git siten ile ugrasta iki kurus fazla kazanmaya calis...

Hey guzel ALLAH'im

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@kernel32
emin el senun bu topic'e attıgın mesajlar bu konudan cok daha gereksiz, herseyde bir "gerek" beklersen vay haline.
evet burası tartısma platformu, bu topic'de "Google AdSense" kategorisinde.Ve burda "arayüzle ilgili konular tartışılamaz" diye bir uyarı falanda yok.Ha eğer senin icin konu gereksizse zaten mesaj atmana ve bunu beyan etmene gerek yok.Ama tutupta kendin gereksiz oldugunu dusundugun seyi dile getirip, baskası senın gereksiz dedigin seyi gerekli gorunce karsındaki insana tutupta baba misalı nutuk cekmeyede hakkın yok lakin "gerekli/gereksiz" kavramı goreceli bir kavram ve kisiden kisiye degisir.
ha panel eskisine gore gercekten daha ktou olmus o ayrı meseleki bizde bunları tartısıyoruz zaten.

bu mesaj ustune tahmin ettigim alacagım yanıt: "sanane kardesim sanamı soyledim ben ne atlıyon?he" olacaktır, boyle yazacaksan bosuna yeltenme 24*2 defa daha oku mesajımı lütfen.

bol kazanclar.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)

Evlat ...

Konu gereksiz senin mesajin kadar gereksiz. Cevap yazdim ki senin gibi gereksiz mesaj yazacak olanlarda yazmasinlar cevap yazmaya ayiracaklari veya "he yaw guzel olmus yeni arayuz" diyecekleri mesajlara zaman harcamasinlar. Ama senin kafan buna basmaz. Gereksiz hala da gereksiz enaz senin kadar gereksiz.

Eyvallah ...

T

tahtakale

Misafir
Bu forumda konu adsense olduğuna göre bu başlığında açılması normal.
"Gülşen'in klibini seyrettim banyoya koştum" diye boş mesaj atan adamların, forumda hiç bir statüsü olmamasına karşın milletin açmış olduğu başlıklara gereksiz demesi kadar boş bir şey yok. Insanlar yeni gördükleri bir olayı bir birleriyle paylaşıyorlar.Belki yeni panelde birinin yeni bir şey dikkatini çeker ve konu dahilinde eklemek ister.Gel gör ki, sırf muhalefet olmak için mesaj yazanlar var!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.