benim bile artık bu konulara cevap yazasım gelmiyor. Zaten burdaki insanların hepsi para için geliyor $ işaretine niye taktığınızı anlamadım. Para kazananlar zaten giripte mesaj yazmıyor. 2006 dan önce kayıt olan bir çok kişi geldi geri hepsinin derdi eskisi gibi kazanamıyoruzdu. Yeni gelenler para nasıl kazanırız diye geliyor zaten alış veriş bölümüne bakarsanız adam daha 50 mesaja gelmeden 3-5 tane alım satımla ilgili konu açıp mesaj yazıyor. Gayet güzel ilgi çekici olmuş temayıda siyah ve sarı tonlarında ayarlarsanız süper olur
ama ben site sarı siyah oldu diye yada logosu değişti diye gelip makale yazıcak bilgilerini paylaşıcak hiç kimseyi tanımıyorum. Anca gelip sarı siyah şöyle olmuş logo böyle olmuş iyinet hareketlensin eski günlerine gelsin diyorlar ama icraat yok kimsede sadece aynı şeyi yazıp duruyorlar o kadar konuya iyineti hareketlendirelim şöyle olsun diye konu açıcaklarına bir makale yazsaydık şimdi eskisi gibi olurdu diye düşünüyorum. En son
düşecek domainleri yazan bir arkadaş vardı ona diye yazıp duruyorsun reklam yapma diyorlardı mesela onun yerinde çoğumuz olsaydık bir daha gelip yazmazdık ama o hala devam ediyor.