Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

yeni ptc sitesi açılıyor.

swatgold

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bayramdan sonra açılıcak olan ptc sitesi.
türkiyeye dogrudan hesaplarımıza para yatıracaktır.Buradan herkese duyurulur.
Paypal isterseniz. 10 $
Hesabınıza isterseniz. 20 ytl olarak hesaplanıyor.

kartal71

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal ile ödeme yaptigi iyi.. bu türk sirketi saniirm..ayrintili aciklama verebilirmisn

swatgold

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu ptc sitedir.linklere tıklayarak bakiyenizi dolduğunda.admine hesap numaranızı gönderiyorsunuz.bu ayrıcalık sadece türk üyelerine hesap numaranıza havale yapıyor olması.en geç 1 saat içinde hesabınızda görülmesini iddia ediyor olması.şuan herşey hazır pazartesi gününü bekliyor.swatcash:
www.sadecefutbol.com şuanda bu domainden yayınlanmaktadır.
siteninin gerçek domaini:www.swatcash.co.uk tur. üye alımı başlamıştır.

swatgold

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Buradan herkese ilan Ediyorum.Sitenin Sahibi Benim.Üye Toplamak İçin 100. üye ve katlarına 50 Kontör hediye etmekteyim.İsteyen Arkadaşalara Ödemelerini Banka Hesaplarına Havale Edileceğini Söylüyoruz.
Hepinize İyi Çalışmalar.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hiç imla/dil bilgisi dersi aldınız mı ? Bir postunuzda noktadan sonra hep küçük diger postunuzda ise her kelimeye büyük harfle başlamışsınız.

Dikkatimi çekti de ...

mikropedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun umarım uzun süreli bi çalışma olur bu arada minimum ödeme miktarını ilk etapta biraz daha düşük tutsaydınız daha cazip olurdu

erdemokul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş senin yanlışın wardır ben daha az önce paypal bozdursum gayet memnunum kendilerinden. ama bi kaç gündür sitesi dolayısıyla fazla meşgul o kadar. ama paran kalmaz emin ol...

duke nukem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş senin yanlışın wardır ben daha az önce paypal bozdursum gayet memnunum kendilerinden. ama bi kaç gündür sitesi dolayısıyla fazla meşgul o kadar. ama paran kalmaz emin ol...

Ok yukarıda editlediğim mesajımda belirttiğim gibi özür dileyerek ödemesini yapmıştır... Bende biraz fevri davrandım sanırım ama yukarıdaki topic'te tashih mesajında belirttiğim gibi taahüt ettiği zamanı 2 gün aşıp , kendisindende msjlarıma yanıt alamadığım için haklı olarak bende ödemeyeceğini zannettim...
Neyse sorun tatlıya bağlandı ve dediğim gibi düzeltme mesajını yayınladım..