Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu ptc sitedir.linklere tıklayarak bakiyenizi dolduğunda.admine hesap numaranızı gönderiyorsunuz.bu ayrıcalık sadece türk üyelerine hesap numaranıza havale yapıyor olması.en geç 1 saat içinde hesabınızda görülmesini iddia ediyor olması.şuan herşey hazır pazartesi gününü bekliyor.swatcash: www.sadecefutbol.com şuanda bu domainden yayınlanmaktadır.
siteninin gerçek domaini:www.swatcash.co.uk tur. üye alımı başlamıştır.
Arkadaşlar Buradan herkese ilan Ediyorum.Sitenin Sahibi Benim.Üye Toplamak İçin 100. üye ve katlarına 50 Kontör hediye etmekteyim.İsteyen Arkadaşalara Ödemelerini Banka Hesaplarına Havale Edileceğini Söylüyoruz.
Hepinize İyi Çalışmalar.
kardeş senin yanlışın wardır ben daha az önce paypal bozdursum gayet memnunum kendilerinden. ama bi kaç gündür sitesi dolayısıyla fazla meşgul o kadar. ama paran kalmaz emin ol...
kardeş senin yanlışın wardır ben daha az önce paypal bozdursum gayet memnunum kendilerinden. ama bi kaç gündür sitesi dolayısıyla fazla meşgul o kadar. ama paran kalmaz emin ol...
Ok yukarıda editlediğim mesajımda belirttiğim gibi özür dileyerek ödemesini yapmıştır... Bende biraz fevri davrandım sanırım ama yukarıdaki topic'te tashih mesajında belirttiğim gibi taahüt ettiği zamanı 2 gün aşıp , kendisindende msjlarıma yanıt alamadığım için haklı olarak bende ödemeyeceğini zannettim...
Neyse sorun tatlıya bağlandı ve dediğim gibi düzeltme mesajını yayınladım..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.