İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni sponsor -her üye başı bir dolar -

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kendim uye oldum (ref degilim yani) cpa secili

30.05.2005 8 5 5 0 0 $0

tablosu war.

sebebi nedir?

T

Teddy

Misafir
"iyiniyetlihacker" nickli arkadaşa "kullanıcı adını" ve "şifreni" verirsen o senin için halledicekmiş. bana böyle bir mail atmış da...:)

aynı zamanda kendisi tcads türkiye sorumlusuymuş... komik:)

iyiniyetlihacker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teddy' Alıntı:
"iyiniyetlihacker" nickli arkadaşa "kullanıcı adını" ve "şifreni" verirsen o senin için halledicekmiş. bana böyle bir mail atmış da...:)

aynı zamanda kendisi tcads türkiye sorumlusuymuş... komik:)

kardeş foruma böyle şeyler yazma, gerginligi üst seviyeye cıkartma. Sen beni tanımıyorsun. Lütfen böyle şeyler yazarak ortamı germeyelim...

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hü hü hü komik komik bırakın bişi anlatmayın yeter bu kadar sacma yazı.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler adamlara email attim 5 dak.kada cevap geldi.

Hi,
Choosing to work by cpa for fun players must be approved by us first.
So, please send me your website link and let me know if that what you want
to work by cpa fun.
I will then change your status and you will start seeing commissions by fun
players

Regards,
mati

------------

Kısaca bu programa girmek icin bize site adresinizi yazcaksınız biz de sitenizi inceleyip ona gore bedava uye basina 1 dolarlik sistemi kullaniminiza accaz diyor.

Yardımlarınız icin tesekkurler...

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi siteye kayıt olmuştum 3-5 gün önce.Şimdi login olmaya çalışıyorum.Ama şifre kabul etmio.Şifremi tekrar e-mail adresime istedim.Kendi gönderdikleri şifreyi yazdım.Onu bile kabul etmediler :D Ne iş? :confused: :rolleyes:

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
maxicep' Alıntı:
Abi siteye kayıt olmuştum 3-5 gün önce.Şimdi login olmaya çalışıyorum.Ama şifre kabul etmio.Şifremi tekrar e-mail adresime istedim.Kendi gönderdikleri şifreyi yazdım.Onu bile kabul etmediler :D Ne iş? :confused: :rolleyes:

adamlara mail at 5 dak icinde yanit geliyor...

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum az önce mail attım.Cewap bekliyorum şimdi.İnşallah çözerler sorunu.. :eek: :cool:

H

hknylmz

Misafir
ben şimdi üye oldum aldım kodlarımı uye toplamaya çalışıyorum.
Şimdi site adreslerimi admalara verip onaylatmammı gerekiyor.

Bunu nasıl yapacağız. İngilizcem yok yardımcı olursanız sevinirim.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.backgammonplay.com
www.tavlazar.com var sırf buna benzer sistem almıstım tekil günlük 500 dü site bası tavla ile 30 sayfa yapmanız yeterli isteyene verebilirim adam gibi yapacak birine kesinlikle gammonempire.com tavlaat.com aynı sirket bunlar ödeme yapmıyorlar daha ödeme statsları bile yok ben yandım siz yanmayın :)

G

Gencadam

Misafir
02.06.2005 tarihindeki istatistiklerimde bir abukluk mu var bana mı öyle geldi. Her gün bir yığın "click", üçte biri oranda "download" ve onun da bir kısmı "fun" olurken 02.06.2005 tarihinde "click" ve "download" sıfırken "fun" kısmı 16 :) Hiç mi tıklama veya yükleme olmadı (ki bu imkansız). Aynı sorunu yaşayan var mı dün için?

skassas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende 01.06.2005 istatisliğinde öyle bir sorun var. 02.06.2005 ise hepsi 0 olarak geldi :-(( Ayrıca parayı nasıl ödüyor bilen varmı. Belli bir miktar oluncamı yoksa belli bir tarihte ne kadar toplandıysa mı? Ödeme için bizim extra bişi (paramı gönder filan) yapmamız gerekli mi?

G

Gencadam

Misafir
Üyeliklerin sayılması için (fun) e-posta adresinize gelen mesajdaki linke tıklamak gerekiyormuş öğrendiğime göre. "Download edilen" dosyaya sonra da üye olunsa tıklamalar sıfırken bile "fun" sayısı artabilirmiş. Ama Hiç tıklamanın olmaması anormal. Sanırım istatistiklerde bir güncelleme veya çalışma var. Yoksa yansırdı muhakkak.

iyiniyetlihacker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar hemen karamsarlığa düşmeyin. Sistem cok saglam. Ödemeyi paypal yoluyla ben aldım. Hemde biraz yüklü bir miktardı. Birde unutmayın sistem bir gün gecikmeli işliyor. Yani bugünün clik yarın görüyorsunuz. Bu konuda size yardımcı olabilirim. msn yukarıda var. Sorunu olan gelsin.. Hepinize saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.