![]() |
![]() |
doğru anlamışsın ama 1 şubattan önce aldığın upgradeler 1 yıl geçerli olacak. daha sonraki tarihlerde aldıklarının vadesi 20 günde dolacak.MuZikCalaR' Alıntı:ya bişey sorcam. anladığıma göre bir kereliğine upgrade alıyoruz ve bu yıl boyunca geçerli oluyor, biz para yatırmadan, surf yaparak kazanıyoruz bir yıl boyunca. doğru mu anlamışım?
Edit: Bu arada alt üyenim![]()
mail almak zorunlu değil.keyfinebak.com' Alıntı:Böle güzel yerler hep ben paramı sıfırladığımda karşıma çıkıyor neyse inşallah 31 ocak gününe kadar paralarım stormpaya dönmüş olur...
birde bir şey sorucam ya illa biz bu adamlardan mail almak zorundamıyız... sağım solum her yanım şifre mail site ismi doldu![]()
zaten bana güven vermemesi devamlı sitenin mysq hatası vermesi yani iyi ye işret değil gibi ama ben yanılıyorumdur işallah.keyfinebak.com' Alıntı:İyi başarabildim sonundahadi hayırlısı olsun şimdi ne kadarlık upgrade yapıcaz buraya 20 $ yeticek mi...
yok yok başaramadım yine aktif edilmiyor hesap sitemlerinde bi sorun var db sürekli mysql hatası veriyor... neyse akşama bi daha deneriz daha vakit var nede olsa....