Maskotumuz karınca.
ahahahahahah Ben yillardir ona ari diye bakiyorum
Maskotumuz karınca.
ahahahahahah Ben yillardir ona ari diye bakiyorum
Maskotumuz karınca.
Güzel olmuş ama gözler eski tayfayı aramakta. Baya uzak kalmışız forumdan demekki. Ellerinize sağlık.
Seçim yok,parayı veren düdüğü çalar. :tili
Önceki temaya göre insanın içinde daha çok girilesi bi site konumuna geldiğini söyleyebilirim, daha sade ve hoş duruyor ancak ben açıkca söyleyim, vbulletin 4 sürümü için değilse bile, vb normal temasını daha çok hoş buluyorum. Sade ve arayüzü daha hoş, hızlı. Zaten burası webmaster forumu, genel forum değil. Yani ne kadar sade ve göze hoş gözükürse o kadar iyi olur kanımca. Karınca antenleri, karınca gif'i felan ne bilim büyük gibi geliyor veya footer'daki ayrıntılar. Ancak öncekine göre beğendiğimi söylüyorum
Bir kaç söylenimde bulundum, sürçü lisan ettiysek affola.
vBulletin 3 sürümlerinin normal teması gayet hoş, editlenip kullanılabilir.Fakat vbulletin 4 sürümlerinin default temaları kötü, iyinet'e yakışmazdı.Şuan ki temanında sade olması için elimizden geleni yaptık.Antenler fazlada büyük değil aslında standart boyutlar, gözü rahatsız edeceğini sanmıyorum, fakat bu yönde başka şikayetlerde gelirse daha da küçültülebilir.Footer kısmı şuan tam olarak hazır değil, geçici bir şekilde yapıldı, gözden geçirilecek.