Yeni Tema, Yeni İyinet !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
Uzun süredir nete giremiyordum. Foruma girince şaşırdım. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Umarım içerik ve ortam olarak da daha güzel olur.

Yalnız tek beğenmediğim şey üye avatarlarında ki maskot ikonu. Belki gözümüz alışmadığındandır diyeceğim ama sanmıyorum. Yeni konulara bakıyorum ama baktığım konularda hep aynı üye eklemiş gibi geliyor avatar nedeniyle.
Uzun lafın kısası avatar olmayanlarda hiç bişey görünmese daha iyi olur gibi.

0
Onaylı Üye
Üye
Hoş bir tema ancak birşeyler eksik gibi. Ne olduğunu bende bulamadım inanın. Unutmadan söylemek istiyorum avatar kısımları çok büyük sanki.

0
Onaylı Üye
Üye
Hoş bir tema ancak birşeyler eksik gibi. Ne olduğunu bende bulamadım inanın. Unutmadan söylemek istiyorum avatar kısımları çok büyük sanki.

Avatar boyutları max 100x100 şeklindedir.Bu standart boyuttur.Neden büyük dediniz anlayamadım :)

0
Onaylı Üye
Üye
güzelde ne bileyim ya iyinet eskisi kadar pek çekici gelmiyor artık. yinede iyineti ben seviyorum isterse default tema olsun yani farketmez.

0
Onaylı Üye
Üye
Avatar boyutları max 100x100 şeklindedir.Bu standart boyuttur.Neden büyük dediniz anlayamadım :)

Sayın Crowley merhaba,

Sanırım 80x80 boyutları daha sağlıklı olacaktır. Elbette siz bilirsiniz fakat bu avatar alanı mesaj alanını gölgeliyor gibi. Yani userpostbit dediğimiz kısımlar biraz daha daraltılabilir.

iyinet
Onaylı Üye
Üye
Bu şekilde düzgün görünüyor.

0
Onaylı Üye
Üye
daha da güzel olacağından şüphem yok :)

0
Onaylı Üye
Üye
İyinet'in geçmiş zamanlarını bilen birisi olarak daha önemli bir konu olan yardımlaşmadan bahsetmek istiyorum.Türkiye'de şuanda weble ilgilenen yeni nesil bizim gördüğümüz yardımı malesef göremiyorlar.Birşeyler öğrenmeye çalışanlarla alay eden,dalga geçenleri forumdan uzak tutmak sizin faydanıza olacaktır.

0
Yasakli Uye
Siz değerli iyinet forum kullanıcılarımıza elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Yeniliklerimiz devam edecektir.

Bizlere göstermiş oldugunuz sabrınız ve azminiz için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri