X
Xman
Misafir
makale yarışmasıda olabilirir örneğin Ülkemizde web tarihi gibi bir konuda makalelerimizi yarıştırabiliriz.
Veya 1 işin adım adım nasıl yapıldığı anlatılabilir. Bir makale hazırlanabilir.
O anlamda söylediğini sanmıyorum
@Rexrot'a katılıyorum . En iyi site yarışması değil de , daha sosyal birşeyler olsun .
Türkçe işte böyle birşey, cümleyi tümden ele almaz isen yazarın vermek istediği anlam dışında bir anlam çıkartabilirsin. Sanırım İyinet'de bunu kullandı
Bu yöntemin nasıl olacağında da forumun sahibi İyinet vermelidir diye düşünüyorum...
Herşeyi size yıkmak için demedim.
Eğer önerdiğim yöntem kabul edilir ise projeyi kazanacak proje, bir tek kişi tarafından mı seçilmeli, yoksa oylamamı yapılmalı yoksa bir juri mi oluşturulmalı konusunda kararı sadece size bıraktım.
Her ne olursa olsun forumun yöntecisi sizsiniz çünkü. Bu gerçeğide görmez gelemeyiz...
Neden olması, bence de yarışma herhangi bir konuda olmasın, herkes aklına geleni hoşuna gideni yapıp paylaşşın.
İşte bende bir nevi bunu demek istedim, yaratıcılık tamamen bizde olsun ama anlatılan "forum.iyinet.com" olsun.
Bu konuda bir makalede yazılabilir mesela...
Youtube açıldı mı Türkiyede?
Örneğin bakın bu arkadaşlar ne yapmışlar, böyle bişey bile olabilir yani.
Maksat kaynaşma olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=w4eZiGMB4LI
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.
yarışma : şehitler ölmez vatan bölünmez seo yarışması
ödül : iyinette 3 aylık 1 sitenin ücretsiz reklamı
ne dersiniz hoş olmazmı ?