İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Yıl Yarışması

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
X

Xman

Misafir
makale yarışmasıda olabilirir örneğin Ülkemizde web tarihi gibi bir konuda makalelerimizi yarıştırabiliriz.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Mesela ben geçen gün bir arkadaşımızın Laptopunu zararlı trojan, virüs, artık aklınıza ne gelirse hepsi vardı onlardan temizledim. Bunun nasıl yapıldığı anlatılabilir. İllaki çok zor ve uğraş gerektiren bir yarışma olması gerekmiyor yani.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
O anlamda söylediğini sanmıyorum :)

@Rexrot'a katılıyorum . En iyi site yarışması değil de , daha sosyal birşeyler olsun .

Türkçe işte böyle birşey, cümleyi tümden ele almaz isen yazarın :p vermek istediği anlam dışında bir anlam çıkartabilirsin. Sanırım İyinet'de bunu kullandı :D

Neyse geyiği bırakalım da, benim aklıma bu yarışma ile ilgili çok güzel bir atraksiyon geldi.

NeFuSa önerin belki güzel olabilir ama benim senden daha güzel olacağını düşündüğüm bir fikrim var.

Ben diyorum ki, bu yarışmanın konusu "forum.iyinet.com" olsun. Konu bu kadar basit. Tabi birazdan yazacaklarım tartışılabilir.

Seçtiğimiz bu konu üzerine isteyen istediğini yapabilir. İster websitesinde, ister grafikde, ister flash animasyonda, istersenizde bir pasta, bir salata, bir yemek üzerinde uygulayabilirsiniz. Uygulayacağınız yöntemde istediğiniz kadar yaratıcı olabilirsiniz. Ama çıkarılacak anlam "forum.iyinet.com" olmalıdır.

Böylece ne kadar yaratıcı olabileceğinizi görebilir hem de diğer iyinet insanları ile bir arada birşeyler yaparak kaynaşma sağlayabilirsiniz... Bu yaptıklarınız daha sonra farklı yöntemlerden biri kullanılarak seçilir ve kazanan veya kazananlar belli olur... Bu yöntemin nasıl olacağında da forumun sahibi İyinet vermelidir diye düşünüyorum...

EDİT : Ben bunu yazarken millet makale konusu açmış, ama bunu da bir düşünün derim...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Türkçe işte böyle birşey, cümleyi tümden ele almaz isen yazarın :p vermek istediği anlam dışında bir anlam çıkartabilirsin. Sanırım İyinet'de bunu kullandı :D

Ben anlamam, herkes gördü ne yazdığını. Şaka tabi ortamı yumuştmak istedim.

Bu yöntemin nasıl olacağında da forumun sahibi İyinet vermelidir diye düşünüyorum...

Yok kardeşim benim üstüme yıkmayın şimdi, tüm kararları bu sefer size bırakıyorum.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
en güzel manzara yarışması yapalım bir yerin fotoğrafını cekebiliriz ve en güzelini seçebiliriz

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Herşeyi size yıkmak için demedim.

Eğer önerdiğim yöntem kabul edilir ise projeyi kazanacak proje, bir tek kişi tarafından mı seçilmeli, yoksa oylamamı yapılmalı yoksa bir juri mi oluşturulmalı konusunda kararı sadece size bıraktım.

Her ne olursa olsun forumun yöntecisi sizsiniz çünkü. Bu gerçeğide görmez gelemeyiz...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Neden olmasın peep, bence de yarışma herhangi bir konuda olmasın, herkes aklına geleni hoşuna gideni yapıp paylaşşın.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Mantıklı olabilir aslında. En yaratıcı şeyler diye bir yarışma olur. En yaratıcı site içeriği konusu, en yaratıcı tasarım vb. konular. Sonra da üyelere sorulur anket halinde. Birinciye de tebrik mesajları yağar (maksat maneviyat öne çıksın :) )

Tabi bunun yanında yılbaşı logosu yapılabilir. En iyi logoya ödül verilebilir vs.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Herşeyi size yıkmak için demedim.

Eğer önerdiğim yöntem kabul edilir ise projeyi kazanacak proje, bir tek kişi tarafından mı seçilmeli, yoksa oylamamı yapılmalı yoksa bir juri mi oluşturulmalı konusunda kararı sadece size bıraktım.

Her ne olursa olsun forumun yöntecisi sizsiniz çünkü. Bu gerçeğide görmez gelemeyiz...

O zaman bir anket yapıp oylama yaparız, ne dersiniz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Neden olması, bence de yarışma herhangi bir konuda olmasın, herkes aklına geleni hoşuna gideni yapıp paylaşşın.

İşte bende bir nevi bunu demek istedim, yaratıcılık tamamen bizde olsun ama anlatılan "forum.iyinet.com" olsun, hatta olamlıdır diyerekde dayatmacı bir tavır sergileyeyim...

Bu konuda bir makalede yazılabilir mesela...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
İşte bende bir nevi bunu demek istedim, yaratıcılık tamamen bizde olsun ama anlatılan "forum.iyinet.com" olsun.

Bu konuda bir makalede yazılabilir mesela...

Siz bilirsiniz ama bence konu sınırlaması bile olmasın. İsteyen istediğini yapsın.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
güzel resim yarışması olursa çok güzel bi planım var 1.lik bile olabülür.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Youtube açıldı mı Türkiyede?
Örneğin bakın bu arkadaşlar ne yapmışlar, böyle bişey bile olabilir yani.
Maksat kaynaşma olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=w4eZiGMB4LI

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

Ne olacak bu Türkiyenin hali ya ne zaman kafamızı kuma gömmeyi bırakıcaz.
Linki vtunnel.com a yapıştırıp izleyebilirsiniz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Yotube kapaıla hala da izledim gerçekten güzel olmuş...

Israr ile bir konu olmasını istememdeki amacı da belirtmek isterim.

Eğer bir konu olmaz ise seçimi neye göre yapacağız, ama konu forum.iyinet.com olursa, gelecek ürünler için şöyle bir soru altında oylama yapılabilir: "forum.iyinet.com'u en güzel anlatan proje hangisidir ?"

Bunun içinde makaleler, resimler, pastalar.çörekler, websiteleri, flash animasyonlar vs... gibi bir menemem olur ki bence kaıtılımda fazla olur ve çok güzel ürünler oluşur, hatta çıkacak projeler ile "buraya dikkatiniz çekerim" forum'un reklamının yapılmış olması bile sağlanabilir !

X

Xman

Misafir
Herkes konusunu kendi seçsin ister görsel ister yazılı ister sesli içeriğini hazırlasın 30 kasıma kadar başvurular alınsın bu başvurular yarışma başlığında yayınlansın 1 aralık 31 aralık arasıda oylama yapılsın yılbaşı geceside ilk 3 açıklansın. Ödülleride biz verelim herkes ilk 3 e vereceği ödülleri deklere etsin örneğin ben ilk 3 siteye kendi pr3 sitemden 3 ay karşılıksız link vereceğim.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
yarışma : şehitler ölmez vatan bölünmez seo yarışması
ödül : iyinette 3 aylık 1 sitenin ücretsiz reklamı

ne dersiniz hoş olmazmı ?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
yarışma : şehitler ölmez vatan bölünmez seo yarışması
ödül : iyinette 3 aylık 1 sitenin ücretsiz reklamı

ne dersiniz hoş olmazmı ?

Bu tarz bir yarışma düzenlenmişti ancak altından kalkılamadı. Ayrıca o kelimede yükselmek için harcanan maliyet yerine, adam 29 ytl ödesin reklam yayınlansın yani iyinetten :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.