İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Yıl Yarışması

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
yarışma : şehitler ölmez vatan bölünmez seo yarışması
ödül : iyinette 3 aylık 1 sitenin ücretsiz reklamı

ne dersiniz hoş olmazmı ?

Bu tarz bir yarışma düzenlenmişti ancak altından kalkılamadı. Ayrıca o kelimede yükselmek için harcanan maliyet yerine, adam 29 ytl ödesin reklam yayınlansın yani iyinetten :)

:) Hiç güleceğim yoktu.

Ayrıca böyle bir yarışma yapılacaksa ödül olmamalı.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bu tarz bir yarışma düzenlenmişti ancak altından kalkılamadı. Ayrıca o kelimede yükselmek için harcanan maliyet yerine, adam 29 ytl ödesin reklam yayınlansın yani iyinetten :)

3 yerine 5 olur 10 olur veya başka birşey olur

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
seo yarışması olmasın, link ödüllü bi yarışma olmasın, para ve maddi ödüllü bi yarışma olmasın , insanların çalıp çırpma yapacakları bir yarışma olmasın, makale yarışması ve iyinet için proje yarışması olmasın, insanların zaman ayıracakları bir yarışma olmasın, iyinet forumunu ve iyineti ön plana çıkaracak bir yarışma olmasın.

İlk yarışmadan sonra bence bu yazdıklarımın dışında bir şey olması lazım ama bende bulamıyorum. Resim yarışması olsa insanlar gene bi yerlerden araklayıp koyarlar :D sonra sen koydun ben koymadım muhabbeti olur vs. vs. insanın başı ağırır.

İlla bir şey yapmak istiyorsanız bence sozluk.iyinet.com u açın :) bizlerde eşki sözlük gibi (eşkiyi bilerek yazdım ekşi yerine.) webmaster sözlüğünü oluştururuz. Hem yarışma olmaz başımız ağrımaz hem iyinetin sitesinin bir subdomaini daha değer kazanır hemde bizim canımız sıkılmaz her kes mutlu mesut olur.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Çok yaratıcı ve enteresan fikirler çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Mağdem yeni yıl için, yeni yılla ilgili bir şey olmalı.Mesela yeni yıl resimi, eğlence resimi yada yazısı gibi birşey..

X

Xman

Misafir
Bencede seo yarışması olmasın yine milletin sunucularına saldırılar falan, hiç gerek yok bence, şöyle aramızda eğlenip bişeyler üretebileceğimiz farklı bir etkinlik olsun, ortalık seo yarışmasından geçilmiyor.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12

Eğer burda konuyu dağıtan biri varsa bu sensin.

...

Yarışmaya gelince; forum.iyinet.com u anlatan bir video olabilir. Video youtube'ye yüklenir, en iyi videoyu yapan birinci seçilir. Videoda üyeler anlatılır, genel durumdan bahsedilir, geçmişten bahsedilir. Resimler koyulur vs.

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer burda konuyu dağıtan biri varsa bu sensin.

...

Yarışmaya gelince; forum.iyinet.com u anlatan bir video olabilir. Video youtube'ye yüklenir, en iyi videoyu yapan birinci seçilir. Videoda üyeler anlatılır, genel durumdan bahsedilir, geçmişten bahsedilir. Resimler koyulur vs.

Zaten ciddi anlamda söylememiştim o lafı. Yalakalık yapacam diye bana laf atmana gerek yoktu. Neyse kolay gelsin.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Zaten ciddi anlamda söylememiştim o lafı. Yalakalık yapacam diye bana laf atmana gerek yoktu. Neyse kolay gelsin.

pöfffff valla şimdi senle hiç laf dalaşına giremem. daha fazla tahrik etme. sana da kolay gelsin, güle güle..

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yeni yılda saat 00:00 da ben varım diyen ilk kişiye de ödül verilsin :D
Nede olsa o saatte hem burada olup hemde başlık açacak :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyinete tasarım yarışması yapalım yeni yıla yepyeni bir temayla girsin iyinet ne dersiniz ?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bakın ilk sayfada benim yaptığım öneriyi tekrar okuyun, bence hem iyinete hemde ödülü kazanan arkadaşa fayda sağlayacak bir mantık.

Herkes, her işi pek iyi bilmeyebilir. Bu anlamda yarışma kategorileri oluşturulabilir. Mesela;

*** Tasarım
*** PHP Yazılım
*** Program

Tasarım Yarışmasının Detayları : Forumdaki default tema üzerinde, forumu fazla yormayacak incelikte bir tema yapılabilir. Temalar bir sayfada ankete bağlanır ve oylama gerçekleştirilir. 2009 yılınada yeni bir arayüz ile giriş yapılmış olur.

Php Yazılım Yarışmasının Detayları : Vbulletin üzerinde eklenti yazılabilir. Örneğin; adsense pub numarası kayıt sayfasında istenir. Adminin panelden iyinetin, en faydalı makaleleri yazan üyelerin imzasında adsense reklamlarını göstermesi için bir onay bölümü yapılabilir.

Program Yarışmasının Detayları : İyinet Forumu tabanlı bir program yazılabilir. Örneğin; forumda yer alan paylaşım linklerinin çalışabilirliğini test eden ve kırık olanları arşivleyip yöneticilere bildiren bir program.

X

Xman

Misafir
Yarışma konusunu buldum sanırım :D forumda şu an 99514 konu var 100 bininci konuyu kim açacak yarışması olsun :D forumda yeniyıldan önce 100 bininci konuyu açan üyeye ödül verelim :D böylece hem konu kasmış hemde eğlenmiş oluruz :D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yarışma konusunu buldum sanırım :D forumda şu an 99514 konu var 100 bininci konuyu kim açacak yarışması olsun :D forumda yeniyıldan önce 100 bininci konuyu açan üyeye ödül verelim :D böylece hem konu kasmış hemde eğlenmiş oluruz :D

Saçma. Sadece 500 konu kalmış. Ben bir postçu tutarım, konuların yarısını ben yarısını o açar. Ödülü ikiye böleriz. Sence güzel bir yarışma oldu mu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.